Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk van olyan nálatok, hogy vagytok ti az átlagos külsőtökkel, meg van a jóképű csajozós barátotok és van olyan csaj a környezetekben akinek ti jöttök be jobban és nem a barátotok?
Figyelt kérdés
Mert én valahogy ilyen csajjal nem nagyon találkoztam. Ha én ott vagyok meg a barátom is beszélgetünk csajokkal, akkor rám szintr sosem néznek csakis rá. Mindig rá nevetnek. Én ettől már teljesen kikészültem. Bennetek nincs ilyen érzés?2011. dec. 26. 16:33
11/14 A kérdező kommentje:
És akkor menjek egyedül? Nem furcsa az egyedül menni bulizni?
2011. dec. 26. 16:48
12/14 anonim válasza:
Mondjuk a barátod nélkül felszedsz egy csajt. Tegyük fel, hogy összefutsz az illetővel és mondjuk pont ott van csaj is vagy bemutatod neki egyszer. Akkor is elúszhat a dolog. Aki jól néz ki, az általában ego terén nem szenved hiányt, és nehogy már ne kapjam meg ezt a csajt is alapon lenyúlja/ vagy le akarja. Pláne, ha éppen neki nem lenne nője, akkor még jobban cseszné az agyát, ha nem mondja ki, akkor is. Ha tényleg jó barátságban vagytok, akkor megembereli magát és nyugton marad. Ez az én véleményem. Ja meg persze a csajtól is függ aki éppen veled van, hogy mennyire gondolja komolyan veled. Mert a nő is egy igen fontos tényező a dologban, milyen az értékrendje. Az alapmegoldás meg az amit többen is mondanak, hogy menjél külön nőzni, vagy olyan emberekkel akiknél biztos, hogy jobb vagy.
13/14 anonim válasza:
Ha nem jelent sokat neked a barátod,ne barátkozz vele többet. Ha pedig igen,csajozzatok külön és te pedig az olyan lányokra nézzél,akiknek nem csak a külső számít.:)
14/14 anonim válasza:
Ó, az unokatesóm volt ilyen. Ahányszor mentünk bulizni körberajongták a csajok. És minden buliban megd..gott legalább egyet! Ha velem volt, akkor sajnos engemet levegőnek néztek. Mintha nem is léteznék. Max arra voltam jó, hogy kiszedjék belőlem van-e barátnője. A legnagyobb szemétség az volt, amikor beleszerettem egy lányba. Elmentünk szórakozni. Egy discóban összefutottam az unokatesómmal. És a csaj azonnal beleszeretett. El is hagyott. Olyan ez mintha hipnotizálná a csajokat. Tök mindegy mit mond, mit csinál. Totál odavannak érte. Persze az unokatesóm nem kezdett ki a csajjal, de én így is elvesztettem. Ez a szépség hatalma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!