Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vonzó nektek egy 190 magas, izmos (nem kigyúrt), zöld szemű srác?
Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 11:37
11/27 anonim válasza:
Én szeretem a huncut, kisfiús arcot. Továbbra is azt mondom, hogy eddig jó. :)
Első voltam, 23/L
12/27 anonim válasza:
Akkor meg is kaptam a választ:)
Szimpinek tűnsz, ha gondolod írhatnál privátban:)
14/27 anonim válasza:
Miért van az önbizalmad a béka feneke alatt?
Azt ugye tudod, hogy a komoly lányok nem azért fognak szeretni, mert jól nézel ki?
A modell külsejű pasimat pár hónap után elzavartam. 11 éve élek egy átlagosnál csúnyábbal.
15/27 anonim válasza:
Ha nincs haj, akkor nem. :D Alapból nincsenek konkrét elvárások külsővel kapcsolatban, de legyen haja. Sok.
16/27 anonim válasza:
Küldj képet. Ennyiből nehéz megmondani. Mintha egy vakkal rajzoltatnál fantom képet.
18/27 anonim válasza:
Jaa,valszeg bejönne. de nem akarsz képet mellékelni akár priviben? :P
19/27 anonim válasza:
Mit érdekel titeket a haj? Nincs semmi szerepe sem a férfiak életében., akkor egyesek miért gagaszkodnak hozzá? Én kopaszodom és letúrtam nullással, akkor most xar pasi vagyok vagy mi? Buta tyúkok.
20/27 anonim válasza:
De azért az elég kiábrándító, hogy még 23 éves lánynak is jó a babaarc. Nem akarsz te valaha is felnőni? Inkább legyen egy férfia arca férfias, mint egy 15 éves gyereké. Ha gyerekekre vágysz, menj vissza az oviba fiúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!