Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ma 20:08!
Ne! Ne becsüld le anyádat! Amilyen szakadtan néz ki (annyira az is) annyira tüzes az ágyban. Lehet monogám leszek, és a közel jövőben sűrűbben látjuk egymást :) Mától nyugodtan szólíts Faternak! :)
G'sback!
Szerintem azzal nagyon nem mondtam nagyot, hogy anyádat dugom, oké tényleg nem rossz, jó féle MILF na, de azért már nem olyan, mint egy tini csaj, már nem hajlik úgy, de ismered a mondást: öreg cica, nem vén cica :P
Annyira dobálózol ezzel a cigánykodással, hogy kezdem azt hinni, hogy te vagy egy utolsó, tanulatlan cigány gyerek. Már csak abból látni, ahogy írsz. Téged kéne megbaszni egy háromélű permetes karóval és hátul elkaparni a ganajban. Anyádat nem írom ide, mert ő nekem kell!
Légyszíves próbál meg beégetni! Ha te nem, majd én.
"Neked minden nővel való kapcsolat nagyot mondás, amikor egy üveg kannásért szopod a hajléktalanok túrós f@szát." - ez a két mondatrész hogy kapcsolódik egymáshoz? Szépen egymás után b@sztad őket, mint az arabok, de semmi kapcsolat nincs köztük, nem utal egyik sem a másikra. Ezzel pontosan mit akartál mondani vagy üzenni?
Van időd, amikor legközelebb porig égetsz gondolkozz a fogalmazáson hülye gyerek, mert így csak magadat égeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!