Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire ronda lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire ronda lennék?

Figyelt kérdés

Hihetetlen szexualitásom van, amit ha nem elégítek ki, lelki és egyéb válságba kerülök. Szorongok, éppen ezért az internet adta lehetőséget használom ki. Love.hu és teveclubbra regisztem, és a lehető legvonzób bképet tettem ki de mindig dagadtak és egyebek írnak(ha írnak) és egy két szép is(de abból nem lesz semmi mert nem ír vissza)szóvala szülők és a barát is azt mondja nagyon jóképű vagyok(és koomolyan szerintme is, már csak összehasonlításképpen is másokkal),d evan pár olyan fiu a lovve.hu-n aki már többször volt együtt lánnyal és marha ronda(komolyan)

Szerintetek milyen oldalon kell még megpróbáljam? ugy érzem nincs lehetőségem élveznia világ gyönyöreit

17 és fél éves fiu

2011. dec. 24. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
igen
2011. dec. 24. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:

a, küldj képet priviben

b, általában nem a külsővel van a gond, hanem hogy nem tudjátok hogy a lányok mit akarnak hallani és hogy mivel állítod be magad lúzernek, és mivel éred el azt hogy várja hogy hívd.

2011. dec. 24. 18:54
 3/6 uglytruth válasza:
A badoo nekem bejött
2011. dec. 24. 18:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Teljesen mind1 hogy néze ki,a jó csajok csak a leghihetetlenebb űberjó világsztár pasinak írnak vissza. És mivel ezek csakis celebek lehetnek, így egy lány egy átlag nem celeb pasinak soha nem fog visszírni. Mármint a fullos kinézetű csajok nem fognak visszaírni. Nagyon nagy az önértékelésük, és nem állnak le átlag emberrel beszélgetni. Volt olyan csaj ismerősöm, én egyébként egy kis városban dj voltam, hogy fel akartam szedni, de meg mondta kerek perec hogy csak akkor lenne esélyem nála ha olyan pasi lennék és olyan sikeres mint Dj Sterbinszky. Na azóta is hanyagolom a csajjal való beszélgetést. Olyannyira magasak az igényeik, hogy átlag ember nem igazán éri ezt fel, nem tudja megugrani a lécet.
2011. dec. 24. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
45%: én dj-vel szóba sem állnék :D:D
2011. dec. 24. 19:30
 6/6 anonim ***** válasza:

de mindig dagadtak és egyebek írnak(ha írnak)

Na itt van a kutya elásva. Kicsit lejjebb kell engedni az igényeket és taknyosra szopatni a dagadt csajokat.

2011. dec. 24. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!