Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire ronda lennék?
Hihetetlen szexualitásom van, amit ha nem elégítek ki, lelki és egyéb válságba kerülök. Szorongok, éppen ezért az internet adta lehetőséget használom ki. Love.hu és teveclubbra regisztem, és a lehető legvonzób bképet tettem ki de mindig dagadtak és egyebek írnak(ha írnak) és egy két szép is(de abból nem lesz semmi mert nem ír vissza)szóvala szülők és a barát is azt mondja nagyon jóképű vagyok(és koomolyan szerintme is, már csak összehasonlításképpen is másokkal),d evan pár olyan fiu a lovve.hu-n aki már többször volt együtt lánnyal és marha ronda(komolyan)
Szerintetek milyen oldalon kell még megpróbáljam? ugy érzem nincs lehetőségem élveznia világ gyönyöreit
17 és fél éves fiu
a, küldj képet priviben
b, általában nem a külsővel van a gond, hanem hogy nem tudjátok hogy a lányok mit akarnak hallani és hogy mivel állítod be magad lúzernek, és mivel éred el azt hogy várja hogy hívd.
de mindig dagadtak és egyebek írnak(ha írnak)
Na itt van a kutya elásva. Kicsit lejjebb kell engedni az igényeket és taknyosra szopatni a dagadt csajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!