Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire ronda lennék?
Diszkóban végre eljutottam addig, hogy táncoljak egy csajjal. Eddig minden próbálkozásom kudarcba fulladt a nők terén. Most is azért sikerült, mert a haverok megelégelték, hogy mennyit bénázom és egyszerűen megfogták a kezem és a csaj derekára rakták. Ő háttal volt nekem. Táncoltunk így egy darabig, aztán gondolom, megfordulhatna, hogy lesmároljam (nem smároltam még, úgy éreztem itt az ideje). Lassan elkezdtem magamhoz húzni, meg is indult (még háttal van, de a kezem fogja). No, így fogja magát megpillantotta az arcom, visszafordult ismét háttal nekem. Valamit súgott a barátnőjének. Aztán egyik kezével már el is engedte a kezem és a barátnőjével valamit elkezdtek ügyetlenkedni, közben elhúzódott tőlem, majd később félrement.
Így utólag nézve a csaj se volt valami szépségkirálynő, viszont ez most a visszajönni látszó önbizalmam ismét lerombolta, de rendesen. Nem tartom magam szépnek, de hogy épp senkinek se kelljek aki kicsit be is jön, az azért már érdekes.
Ez az egész azért lehetett, mert nem vagyok valami műmájer selyemfiúcska?
Az az érdekes, hogy a barátnője viszont simán leállt smárolni egy szerintem kb olyan pasival, mint én.
Pesten minden csaj ilyen? Vagy csak én vagyok ronda?
17,5/F
Te nem ronda vagy, hanem hülye...
De ha már ilyen kevés érzelmi intelligenciával rendelkezel, akár fizethetsz is egy prostinak, az talán nem utasít el.
Első vagyok. Azért írtam, amit írtam, mert felháborodtál azon, hogy nem tudtál megcsókolni egy lányt, akivel akkor találkoztál először...Megfogod a hátát hátulról, és azt hiszed, hogy ez már mindenre feljogosít??
Látod, én ezért hagytam fel anno nagyon hamar a diszkóba járással, mert sajnos sokan összetévesztik a "húspiaccal"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!