Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti nektek is az van, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti nektek is az van, ha megláttok valahol egy aranyos, bájos lányt annyira megszeretgetnétek legszívesebben, csak úgy megölelgetnétek mondjuk és el is képzelitek ezt?

Figyelt kérdés

Én totál bekattanok a szép, aranyos, főleg alacsonyabb ( bár volt már magasabb lány is, aki olyan édesen nézett). De azt vettem észre, hogy buszon is inkább csak a csendesebbek izgatnak, a nagy szájúak nem. Meg, amikor zavarban vannak a fiú mellett, olyan édes arcokat vágnak meg babrálják a hajukat vagy igazgatják a ruhájukat stb., de olyan édesek vagytok olyankor még inkább lányok. *-*

Puszilok minden tündér virágszálat és remélem januártól is együtt fogunk buszozni vagy máshol a városban találkozni! :)

Látszik, hogy egy hónapja voltam utoljára nővel...

2011. dec. 23. 20:40
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
na ezzel én is így vagyok, csak sajnos beszélgetni nem merek velük :D
2012. febr. 27. 23:57
 32/34 anonim ***** válasza:
36%
IRD LE IDE NEKEM!!! A kabszer nevet amit szedsz... xDDD
2012. márc. 27. 21:29
 33/34 anonim ***** válasza:
Énis úgy megölelgetném némelyiket! :) :D
2012. ápr. 5. 00:45
 34/34 anonim ***** válasza:
a pali az édes, aranyos lányoktól szállt el nem a kábszertől XD
2012. szept. 18. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!