Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti nektek is az van, ha megláttok valahol egy aranyos, bájos lányt annyira megszeretgetnétek legszívesebben, csak úgy megölelgetnétek mondjuk és el is képzelitek ezt?
Én totál bekattanok a szép, aranyos, főleg alacsonyabb ( bár volt már magasabb lány is, aki olyan édesen nézett). De azt vettem észre, hogy buszon is inkább csak a csendesebbek izgatnak, a nagy szájúak nem. Meg, amikor zavarban vannak a fiú mellett, olyan édes arcokat vágnak meg babrálják a hajukat vagy igazgatják a ruhájukat stb., de olyan édesek vagytok olyankor még inkább lányok. *-*
Puszilok minden tündér virágszálat és remélem januártól is együtt fogunk buszozni vagy máshol a városban találkozni! :)
Látszik, hogy egy hónapja voltam utoljára nővel...
A 21:29 es vagyok.
Én is remélem 20:59!!! Biztos cuki lehetsz! :P :D
Én is imádok itt mindenkit, így ismeretlenben!!!! :DD
Thank you Guys! :)
20:59-es vagyok. :)
21:29: miért nem lehet a tiéd egy ilyen lány?
21:29 es vagyok.
Mert nincs ilyen csendes cuki lány ismerősöm, mint te. Ha meg látok egyet csak úgy mondjuk a buszon, vagy akárhol máshol, akkor nem merem megszólítani, mert én is egy csendes cuki fiú vagyok :DDD
21:29 vagyok.
kimaradt a bátortalan.
21:29 vagyok.
Én is ilyen voltam pár éve, annyit már merek, hogy ha egy szimpatikus lánynak láthatóan szimpatikus vagyok, akkor "szemezek" vele. (jaj de nem szeretem ezt a kifejezést, de másképp nem tudom leírni, ez nekem túl rajos. :DD )
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__24901..
Ez az én kérdésem, imádom az ilyen lányokat. *-*
Buszon mindig szemezek és mindig keressem az kis ilyen édes lányokat, észre lehet venni, ki a félénkebb és aranyosabb lány meg ki a magabiztosabb, nagyszájú típus. :D
Én imádom őket, úgy megölelnék most is egy aranyos, cuki lányt. *-*
Melletettetek érzem igazán férfinak magam, egy nagyszájú, bunkó, túlságosan nagy egójú, beképzelt lány nem is jó egy kapcsolatba, nem is olyan nőies nekem az ilyen lány és elveszti a báját.
Egy félénk, cuki, aranyos, szeretnivaló lányért mit meg nem adnék most! *-*
Szeretlek titeket lányok! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!