Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyugodjak meg?
Az ivást én se javaslom, viszont egyes tudatmódosítók jótékony hatással lehetnek a problémádra (de ez csak egy alternatíva, nem érdemes vele kísérletezni).
Van MSN meg fész, beszéljél ott vele.
En egyaltalan nem iszom alkoholt, a facebookon nem vagyunk baratok, mert olyan szanalmasnak ereztem, hogy bejeloljem. Inkabb a szemelyes talalkozast szeretem.
A gondolateltereles, talan, bar nem tudom, hogyan.
Egyreszt O nem igazan jar fel a feszre, nem az a fajta, masreszt tenyleg nem akarom. A facebook eleg szerencsetlen dolog a pasizasra, legalabbis ez a tapasztalatom eddig.
Inkabb valahogy elterelem a gondolataimat. Elkezdek naplot irni vagy blogot a gyk-s tapasztalataimrol.
AAA majd csak eltelik ez a honap, ha bele is kergulok.
'Uram' vagyok :) remélem nem bántódtál meg a kicsit 'agresszívabb' hangnemen amit megütöttem, de egy ilyen lelki állapotból kedveskedéssel nem lehet kihozni senkit.
p.s. : ha blogot kezdesz , oszd meg engem is érdekel :)
Egyébként én nem is használok fészbúkot. Azért ajánlottam, mert gondolom nem sok hozzám hasonló van, akik nem a cyber térben élik az életüket...
Keress valami programot, amit szeret, aztán mondd meg neki, hogy el szeretnél menni, de egyedül nem akarsz. Kérdezd meg, van-e kedve veled elmenni. Így nem tűnik nyomulásnak. Jobb ötletem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!