Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik irányba szokás dönteni a fejet csókolózásnál?
Figyelt kérdés
?2008. márc. 27. 21:03
1/8 anonim válasza:
Attól függ hogyan kényelmes,én momento balra szoktam dönteni,és csak forgolódáskor szoktam dönteni jobbra,és úgy folytatom.Üdv.:Bea
3/8 anonim válasza:
szokás, nem szokás:D én jobbra döntöm:) balra nekem nehezebb:P
4/8 anonim válasza:
A sprectum csatornán 28 vagy 29-én volt egy műsor talán a Mi a jó neked?, abban láttam, hogy egy felmérés szerint a szenvedélyes párok jobbra döntik a fejüket, aki pedig nem szenvedélyes az balra. Jó ezzel nem akarok leszólni semmit csak úgy eszembe jutott. Amúgy arra döntöd amerre akarod.
5/8 anonim válasza:
Ezt te todd csak eldönteni! Próbáld ki mind a két irányból és amelyik jobb azt válaszd! :) én a ball oldarra szoktam dölteni de attól méég lehet neked kényelmesebb a jobb oldal:) Érted? mindenkinek máás .)
6/8 anonim válasza:
Hát én jobbra szoktam, me az nekem kényelmesseb, meg télleg szenvedélyesebb is:P am ballra se rossz, csak nekem kicsit fura,am meg sokak szerint, a jobb oldalr a jobb:)
7/8 anonim válasza:
én meg mindig máshogy csinálom! :) 1x jobbra 1x balra , ah jön! :)
8/8 anonim válasza:
Én jobbra szoktam. Talán azért, mert az első barátom arra döntötte, és azt szoktam meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!