Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretitek a rózsaszín pólós cicafiúkat?
Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 21:23
3/16 anonim válasza:
a legjobb, ha még virágmintás leggings is van rajta, meg párducmintás gumicsimmája..
6/16 anonim válasza:
uhh, persze...jót nevetek rajtuk legalább
7/16 anonim válasza:
ja de csak hogy ellentmondjak magamnak, el se hittem, de láttam egy pasit, akin meg ultrajól néz ki a halványrózsaszín ing...
ő az:
persze lehet a való életben ha szembejönne velem az utcán, nem tetszene annyira, de ezen egész jól néz ki :))
21:34 voltam
8/16 anonim válasza:
miért lenne oximoron??
a egy cica miért ne lehetne fiú?? :D :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!