Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nálatok mennyire számít ha egy lánynak nem a legszebbek a fogai?
Én a lányokon először a fogaikat nézem meg. Egyszerűen sokat elárul róla, hogy ápoltak-e, nincs-e szájszaga, milyen életvitelt folytatott korábban. Azt nekem senki ne mondja, hogy aki nem eszik semmi cukrosat, és naponta háromszor fogat mos, annak rohadnak a fogai... ilyen nincs.
Nekem is elég rossz anyagú a fogam, genetikailag, de mosom, nem hófehér, de nem is rohad, nem büdös a szám.
Könnyű a rossz genetikára fogni mindent, de talán gyerekkortól ápolni kellene a fogakat és akkor nem lenne probléma velük.
A rossz fogazat az egyik legsúlyosabb igénytelenség, számomra olyan szinten van, mint a mosatlan nemi szerv, lábgomba, gerincferdülés, WC után kihagyott fenékmosás. Nem tudnék ilyen lányt megölelni.
A szabálytalan fogazat kicsit más, azzal szemben elnézőbb vagyok. Csak egészséges legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!