Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, hozzátok lenne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, hozzátok lenne egy kérdésem, számit nektek a pasi szemének a szine?

Figyelt kérdés

Világoskék szemem van,minden csaj dicséri.

csak azt nem tudom h a csajoknak azért tetszek mert a szemem szine ilyen, vagy az egészkülsőm tetszik nekik?

20 vagyok

2011. dec. 19. 11:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen dolgokkal a lányok szoktak foglalkozni. Tényleg teljesen elnőiesednek a mai fiúk bazz.
2011. dec. 19. 11:52
 2/16 anonim ***** válasza:

Nekem tök mindegy,hogy milyen a színe..

Egyébként az is lehet,hogy valakinek tényleg csak a szemed színe tetszik..

Nekem volt egy ismerősöm nagyon világoskék színe volt a szemének,nagyon szép volt.:)Maga a srác kicsit ducibb volt és nekem nem tetszett,hiába volt szép szeme.Elsőre.Ami később megfogott az a személyisége volt.

2011. dec. 19. 12:15
 3/16 A kérdező kommentje:
Én jólis nézek ki,ezért kérdeztem
2011. dec. 19. 12:19
 4/16 anonim ***** válasza:
Kinek mi áll jól.Egyénfüggő.Nekem éppúgy tetszik a fekete,barna,zöld,sárga szem mint a kék.Eddig a férfiak,akikkel dolgom volt más és más szemszínnel rendelkeztek.Mindegyiknek jól állt az az adott szín,és mindegyiké tetszett! :)
2011. dec. 19. 12:44
 5/16 anonim ***** válasza:
nekem a kék nagyon tetszik, a barna kifejezetten taszít, ha jól nézel ki, akkor szerintem az egész külsőd tetszik nekik. 20L
2011. dec. 19. 12:46
 6/16 anonim ***** válasza:
Jól van kérdező,örülök neki.:D
2011. dec. 19. 12:48
 7/16 anonim ***** válasza:

Nekem annyiban számít, hogy valamiért - ne kérdezd, nem tudom az okát - félek a világító kék szemű pasiktól... Mármint akinek annyira világos a szeme, hogy szinte világít.

23N

2011. dec. 19. 12:54
 8/16 A kérdező kommentje:

a sötétben is lehet vele látni annyira világit.Éjszaka kénytelen vagyok napszemüvegbe járni az utcán mert az autósoknak a szemébe világitok elvakítom őket.

:)

2011. dec. 19. 12:58
 9/16 Hajna88 ***** válasza:
Szia. Aki azt mondja nem számít,az kicsit ferdít..Régóta a barna-barna,magas,nagyon vékony pasik tetszettek. Természetesen voltak más kinézetű párjaim is,de nem volt egyik sem az igazi (tudom ez több tényező miatt volt),de a mostani párom (vőlegényem) pontosan az előbb leírt ideál.(szép őzike szemekkel) Én pl. nem szeretem a vörös hajú férfiakat,és kék szemű párom sem volt még.Valamiért nem vonzanak. Szép a kék szem,ez egyértelmű,de a férfi választásban én speciel elkerülöm.Üdv:Hajna
2011. dec. 19. 13:08
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2011. dec. 19. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!