Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak még normális fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még normális fiúk?

Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 23:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%

Srácok, ezek a magas röptű válaszok éjfél közelében felfoghatatlanok számomra.

Kérdésedre a válasz: Vannak, csak nem kellünk senkinek. Ezért inkább itthon ülünk, és gyakorikerdeseken kiírogatjuk, hogy hol vannak a normális lányok, meg itt sajnáltatjuk magunkat, hogy a normális srácok miért nem kellenek senkinek. Ennyit tudok elmondani a témáról. Adjatok zöld kezet, mert a 88% lelomboz.

2011. dec. 18. 23:54
 12/19 anonim ***** válasza:
Én is normálisnak tartom magam.Csak az a baj a mai lányok java csak a bunkókra meg gyökerekre buknak.Nem veszik észre a rendes normális fiúkat.
2011. dec. 19. 00:16
 13/19 anonim ***** válasza:
48%

tegnap 23:54

Egyetértek, én is ilyen fiú vagyok.

De ugye a lányoknak nem mi kellünk, igazából észre sem vesznek minket. Ezért én is váltottam elkezdtem csúnyán beszélni, keménykedni és lám, ez már tetszik nekik. :D

De végül csak nem lett semmi, mert így sem volt elég önbizalmam, hogy lesmároljak egy csajt csak úgy, így elmentem egy prostihoz, mert már nem bírtam ki, hogy még a szüzesség miatt is állandóan feszengek, meg hát nem hazudok kell a szex, minden normális embernek, még ha játszák is sokan a szentet.

Nem bántam meg az a legjobb az egészben, sőt olyan jó barátnő feelingje volt, hogy szerintem egy igazi barátnő sem tudna olyat nyújtani nekem.

Sokat próbálkoztam lányoknál élőbne, neten egyaránt, de nem kellettem nekik, persze mondják, hogy szép szemeid vannak, meg helyes vagy, aztán két napra összeállnak valami állattal vagy egy gyökér kis b*zeránccsal.

Betegek a mai magyar lányok, inkább választanak egy szennyalakot, mint egy tisztességes, hűséges, rendes fiút.

Ne csodálkozzatok, ha ezek után én is kemény f@szkalaként elkezdek gyúrni és minden nőben csak a sz@jhát látom.

22/F

2011. dec. 19. 00:24
 14/19 anonim ***** válasza:
10%
ma 00:24: 23:54-es vagyok. Ha ilyen szépen összegyűltünk, siránkozzunk kicsit. Rengeteg lány barátom van, panaszkodnak folyamatosan olyan dolgokért, amiket tőlem megkapnak (törődés, odafigyelés stb...,) de velem soha nem jönnek össze. Prostituálthoz nem mennék, még hiszek abban, hogy eljön a hozzám teremtett lány, akit szeretgethetek, meg babusgathatok, őt tuti zavarná, ha ilyesmit csinálnék. Üdv.
2011. dec. 19. 00:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Vannak, de te nem ilyet keresel, hanem jóképűt, ahogy minden lány.
2011. dec. 19. 08:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Én rendes voltam aztán az élet leszoktatott róla. Ma 34 évesen már csak dugni akarok mint a nyulak.
2011. dec. 19. 09:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Persze. Énis. De nem vezet semmire manapság, nagyon kevés lány igényli.
2011. dec. 19. 17:58
 18/19 Pityu válasza:

Természetesen vannak!:D

De a lányok többsége őket nem veszi észre,

Rájuk sem hederítenek csak a "Kemény","Menőőőő",Rajoskodókra

Jah meg manapság a Pávákra.-.-"

Ami szerintem főleg szánalmas

2011. dec. 23. 12:23
 19/19 Pityu válasza:

Előző vagyok

Mindegyikőtökkel egyetértek!

Sajnos ide jutott ez a világ:(

2011. dec. 23. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!