Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy észrevegyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy észrevegyen?

Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban aki nagyon tetszik. Sajna nem egy osztályba járunk és nem sokat tudok róla a nevén kívül. iwiw-re már felvettem, de nem tudom mit lépjek tovább, hogy észrevegye, tetszik nekem.
2009. máj. 18. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Kérd el az msn-címét és dumálj vele .

Legyél humoros, sok csaj bedől neki ;)

a többi megy magától.

2009. máj. 18. 17:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk vedd fel msnre! Aztán beszélgess vele, mondd neki hogy szeretnéd megismerni!:)
2009. máj. 18. 17:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Jah, azt még elfelejtettem mondani, hogy mindketten 15 évesek vagyunk és hogy 2 hét múlva vége a sulinak tehát utána már nem fogok találkozni vele ha csak észre nem vesz.
2009. máj. 18. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
ha például foci edzésed van vagy tömegsport amikor ő isott van akkor keménykedj neki egy kicsit mutasd meg magad hogy mi mindenre képes vagy( de ez csak egy példa volt, nem tudom, hogy mennyire tudsz jól focizni) de villantsd fel neki azt amihez értesz , és ha például egyedűl van nincs vele senki akkor ülj le mellé és kérdezd meg tőlle, hogy miért ül egy ilyen szép lány gyedűl? és néha ha rádnéz húzd fel csábosan sexysen a szemöldöködet....
2009. máj. 18. 19:06
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a hozzászólásokat (bár focizni nem tudok)és küldjetek még ötleteket!

Én amúgy egy inkább kicsit csöndesebb egyéniség vagyok. Ha felveszem msn-re mivel kezdjem a mondókámat h ne az legyen h nem tudok semmit írni neki. Továbbra is várom a válaszokat.

2009. máj. 18. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!