Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezek után még találkoznátok Vele, lányok?
Megismertem egy férfit (én 24 vagyok, ő 32), aki a szüleivel él az én jelenlegi városomhoz közel, attól körülbelül 15 perc autóútra. Ősztől viszont a fővárosban van, tanulmányok miatt.
Felutaztam csak az ő kedvéért Budapestre, hogy találkozhassunk (3 órás utazás busszal, hajnalban keltem miatta). Ez volt a 4. találkozónk, de a legelső Budapesten. Megbeszéltük, hányra ér be a buszom, azt is mondtam neki, 10 perces menetrendi eltérés lehet.
Pontosan beértem az állomásra, ő nem volt sehol, még 10 perc múlva sem. Akkor én hívtam fel, hogy merre van. Erre ő, hogy "beleszámolta azt a 10 perc lehetséges késést is", és jön mindjárt. Kb. 15 perc múlva ért oda. tehát ott voltam az állomáson 25 percig egyedül.
Maga a találkozó utána jó volt, de elszólta magát, hogy "alig tudott felkelni".
Ezek után Ti randiznátok vele még? Srácok véleménye is érdekel. Tudva, hogy csak miatta utazom 3 órát és kelek fel hajnalban, szerintem a minimum lett volna, hogy odaér időben, vagy legalább egy sms-t ír, hogy késni fog.
A férfiak nem gondolatolvasók. Ha azt mondtad neki hogy xkor kelsz, akkor tudomásul vette, elfogadta. HA esetleg azt mondtad volna, hogy xkor kelsz, ez y órával korábban van mint szoktál, és amúgy is előtte későig fogsz fenntmaradni és hogy ez mind az ő kedvéért van, legyen szíves értékelni + ne késsen el mert te nem tudod az állomáson elfoglalni magad, akkor teljesen jogosan lehetnél felháborodva.
Ennek ellenére azt tanácsolom hogy ne randizz vele, mert nem felel meg a követelményeidnek (ld. fennt).
Wampa, szerintem nem is az a lényeges, hánykor keltem, és mennyit utaztam.
Ha egy férfit igazán érdekel egy nő, akkor szerinted késik 20 percet a randiról? (Ilyen szempontból teljesen mindegy az is, hogy az állomáson el tudom-e foglalni magam.)
És később kicsúszik a száján, hogy ő "alig tudott felkelni"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!