Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tartok ennyire másoktól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartok ennyire másoktól?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel egy suliba járunk és nagyon megkedveltük egymást. Holnap mennék el vele másodszorra kettesben valahova. A suli bejárata mellett találkoznánk majd. A gond nem ezzel van, hanem velem. Nem tudom miért tartok másoktól, de mintha ilyen téren előjönne valami félénkség. Egyik példa az, hogy a lánynak a volt osztálytársa az én mostani osztálytársam. Fogalmam sincs, hogy miért, de tartok tőle hogy meglásson minket, vagy az osztályom, vagy akárki más. Nagyon remélem, hogy ez nem az amire én gondolok, hogy talán szégyellem a lányt felvállalni?:(( Én sosem tartottam magam félénk típusnak, viszont nagyon meg akarok felelni mások elvárásainak és mindig azt figyelem, hogy éppen mit gondolhatnak mások rólam. Nagyon nem örülnék annak, hogy ha kiderülne hogy szégyellném a lányt, de akárkivel vagyok mindig felmerül ez a probléma. Egyébként meg ha kettesben vagyunk, az égvilágon semmi gond nincs, csak attól tartok, hogy mások előtt találkozzunk..Valami ötlet? (bocsi, ha túl hosszúra sikerült)
2011. dec. 18. 17:29
 1/2 anonim ***** válasza:

egy tipp: szeresd!

nem számít hol, mikor és az sem, hogy miért

és ha mások meglátják? csak irígykednének... :D

sok sikert és no para!

2011. dec. 18. 18:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:))
2011. dec. 18. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!