Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 13éves barátnöm! Ez lesz az elsö randim. Hogyan kezdjük hégy mit cisnáljunk ezen a randin?
nem enm igy történnt -.-
mondom elötte is találkoztunk

en valahogy nem igy alakitottam a dolgot amikor 13 voltam...hatalmasakat ragaztam es arrol almodotam hogy ez meg az a csaj az osztalybol..
Mindenesetre azert legyel udvarias es ne felejtsd amit teszel ha rosszat teszel azt buntetik..csak a szalonkepesseg hatrain belul mozogjon akezed es a gondoltaod..jo persze egyik nem zarja ki a masiket de se te se o semmit nem tudtok a rejtelmerol ezert csak elmentek setalni..setalni oke nem kell egy kis dombra le csucsulni de elhivhatod egy cukraszdaba vagy moziba ..aztan kisred haza beszelgessetek de legyen a szemed elott hogy 13 eves meg hogy ezen az oldalon azert 18 evnel kezdodik a tancs adas..szoval ne legyel nagyobb fiu mint ahany eves vagy es a lanykara meg vigyazz mint a tojasra ha estleg tapperolsz is azert modjaval mert felizgatod magad es akkor majd nem birsz magaddal...samci ovatossan ha ugy alakul de nem sietsz mert nagy arat fizetsz ha paraznalkodsz... utann menhj haz es rantsal ra es akkor nagy baj nem lehet ..ennyit mara ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!