Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Meg akarom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Meg akarom mondani neki, hogy döntsön, de félek, hogy nem engem választ...

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel megismerkedtem msn-en. Nagyon jóba voltunk, nagyon sokat beszélgettünk írta hogy szeret meg hasonlókat, de egyik nap összejött egy lánnyal. Erre nagyjából 2 hétre találkoztunk, le akart kapni, de modntam neki h nem mert van barátnője. Eltelt egy hónap és most találkoztunk 2x. Nagyon jó volt vele csókolóztunk, ölelgettük egymást. Én teljesen belezúgtam, rajta is látszik, hogy szeret de nem tud dönteni, hogy én vagy a barátnője. Megakarom mondani neki, hogy döntsön, de félek, hogy nem engem választ de én nem akarom elveszíteni, viszont így sem jó hogy én csak a második vagyok...:S
2009. máj. 18. 14:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Bármilyen nehéz is neked muszály tölle megkérdezned, mert ha nem téged választ vagyis nem téged választna, akkor te úgy is csak egy pótlék leszel neki, akivel szórakozhat, bármennyire is fájhat meg kell vele beszélned!
2009. máj. 18. 15:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Rakjad ki, és ha szeret, utánad fog menni. Másrészt: én nem járnék olyan fiúval, aki barátnő mellett más lánnyal kavar, mert ugyanezt fogja tenni a későbbi kapcsolataiban is. Erre pedig szerintem nincs szükséged.
2009. máj. 18. 16:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Nincs ez igaz, de meghalnék érte. Nagyon szeretem:(
2009. máj. 18. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!