Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan menjek oda hozzá?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan menjek oda hozzá? Szóval van egy lány aki tetszik ő 15 éves és én is 15 éves vagyok. Egy suliba járunk de nem nagyon beszéltünk még.. utcán szoktuk látni egymást, egy db-ig egyfelé vezet utunk.

Figyelt kérdés
Eléggé félénk fajta vagyok szóval nem nagyon merem megszólítani, de ő mindig rám mosolyog és szemembe néz hosszan, gondolom bejövök neki vagy nem tudom mire vélni de akármikor odanézek szemembe néz.. Nem igazán ismerem szóval nem nagyon tudom mit kéne felhozni ha odamegyek gondoltam már rá , hogy odaköszönök vagy valami de utána folytatni kéne mert elég hülyén jönne ki helyzet.. el kéne hívnom valahova vagy elkérni számát vagy mi?Voltak barátnőim már de mind úgy volt hogy ők kezdeményeztek, amúgy nem nézek ki rosszul, jó ruháim vannak(nem egoból mondom) szóval nem ettől félek nem is tudom mitől.. talán a kudarctól. Szóval létszi adjatok pár tippet. Köszi
2009. máj. 18. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:
22%
Először a magyar nyelvtanárodhoz mennyél oda.
2009. máj. 18. 14:32
 2/4 anonim ***** válasza:

ha a nevét tudod akkor ha van viped vagy iwiw vagy mit tom én akk keresd meg ott ,,, nézdd meg az msn-ét(ha van neked is) vagy kérd el tőle ! aztán ott könnyebb lesz beszélgetni !!

és akkor talit is megbeszélhettek.... 1 séta vagy fagyizás..stb ! ... aztán majd jön minden magától!! ;)

2009. máj. 18. 14:49
 3/4 anonim válasza:
Nem akarok kötekedni de kevdes első hozzászoló te küldöd el magyar tanárhoz és a mondatod végére azt írod hogy "mennyél"????? Már ne haragudj ember !!! De az menjél!!!
2009. máj. 18. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőle az időt,kérj cigit közbe dicsérd meg a szemét kérdezd meg h merre lakik meg stb... de kreativitás megoldja :D
2009. máj. 18. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!