Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mik azok megszólítások, amiket jó néven vesztek egy pasitól? Mik azok amiket nem?
utolsó!
Akkor te hogy ismerkedsz? :D születésed óta ugyanaz a baráti köröd? szar lehet
ma 20:33!
Komolyan vannak még ilyen alakok, akik ilyen cicázás meg mókuskás dumával nyitnak? Ez nagyon durva!
20:31
jah hát nagyon az... eddig még egyetlen ember se próbált zaklatni vagy bántani, vagy kirabolni, mert olyan emberekben megbíztam, akikről semmit se tudtam
igen, ez nagyon rossz ám, már alig várom mikor fog valaki leszólítani, aki épp megerőszakolni akar és elvágni a torkom, vagy eladni külföldre prostituáltnak
bocs, hogy nem bízok meg olyanokban akik látszólag minden ok nélkül leszólítanak random
ismerkedni meg ismerkedek a suliban, munkahelyen, hobbin, stb, ahol van okom ismerkedni, és tudok egy minimális infót az illetőről
de tényleg nagyon rossz ám, még soha senkit nem ismertem meg, egyetlen ismerősöm se volt életemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!