Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mik azok megszólítások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mik azok megszólítások, amiket jó néven vesztek egy pasitól? Mik azok amiket nem?

Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 19:53
 1/8 anonim ***** válasza:
"Jó a segged kő' kóla?"- nah ezt pl nem!!!
2011. dec. 17. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Mindent jó néven vesznek, amit jóképű srác mond, és semmit, amit csúnya.
2011. dec. 17. 20:02
 3/8 anonim ***** válasza:
szia bébi! nyeljél gecít...ezt a dumát szeretik
2011. dec. 17. 20:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Én azt a megszólítást szeretem amikor nem egy vadidegen ember szólít meg. Azt rühellem.
2011. dec. 17. 20:12
 5/8 anonim ***** válasza:

utolsó!

Akkor te hogy ismerkedsz? :D születésed óta ugyanaz a baráti köröd? szar lehet

2011. dec. 17. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
én speciel allergiás vagyok ha lecicáznak, le mókuskáznak stb... pláne társaságban. nem egy két lábon járó gimunő vagyok, hanem van nevem... ha ketten vagyunk akkor drágázzon, édesezzen stb... :D nem vagyok prűd, de ezt tényleg utálom. annyira lekezelő... én sem szólítom arany mackónak...
2011. dec. 17. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:

ma 20:33!

Komolyan vannak még ilyen alakok, akik ilyen cicázás meg mókuskás dumával nyitnak? Ez nagyon durva!

2011. dec. 17. 20:37
 8/8 anonim ***** válasza:
59%

20:31

jah hát nagyon az... eddig még egyetlen ember se próbált zaklatni vagy bántani, vagy kirabolni, mert olyan emberekben megbíztam, akikről semmit se tudtam

igen, ez nagyon rossz ám, már alig várom mikor fog valaki leszólítani, aki épp megerőszakolni akar és elvágni a torkom, vagy eladni külföldre prostituáltnak

bocs, hogy nem bízok meg olyanokban akik látszólag minden ok nélkül leszólítanak random

ismerkedni meg ismerkedek a suliban, munkahelyen, hobbin, stb, ahol van okom ismerkedni, és tudok egy minimális infót az illetőről

de tényleg nagyon rossz ám, még soha senkit nem ismertem meg, egyetlen ismerősöm se volt életemben...

2011. dec. 17. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!