Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e egyszerre két lányt szeretni? Csapdába estem, adjon valaki tanácsot! A hülyeség most nem jön be, komoly válaszokat, légyszi!
Nem hiszek (hittem a netes ismerkedésben, unalomból kezdtem el ismerkedni, egyszerre több lánnyal is, viszont gyakorlatilag egyszerre kettövel is kialakult egy elég komoly, bár még csak netes kapcsolat. Lehet hogy az elsö találkozás mindent meg fog változtatni, bár chaten már láttuk egymást "élöben" is, de ugy érzem, hogy ha tényleg olyanok lekileg is mint amiennek mutatják magukat, akkor mindkettövel lehetne komoly a kapcsolat, és ráadásul mindkettö velem kapcsolatban is igy érez.Pontosan amiatt, hogy nem hiszek a netismeretségben, a személyes találkozásig nem akartam elkötelezni magam , de kezd tulmenni a dolog mind a két lánnyal azon a határon, amit még el lehetne intézni egy "bocs tévedtem"-mel.
Elég fura helyzet, amibe belesodródtam, és nem tudom hogy oldjam meg, személyes ismerkedésnél soha nem voltam ilyen helyzetben, mert ha valaki érdekelt, akkor soha nem foglakoztam mással.
Tényleg mind a ketöt szeretem,mit csináljak ?
Drága amiért te nem tapasztaltál meg még valamit, azért létezik. Te hiszel valamit, én viszont tudom. Ne mondd meg nekem, hogy én mit éltem át, mert fogalmad sincs.
A poligámia és a poliandria egyes helyeken teljesen elfogadott. Te miért nem fogadod el, hogy az is normális?
Azért nem fogod soha elfogadni, mert az emberek agya ki van mosva, a tied is.
elolvastam ahogy te jártál én is így jártam.csak nekem sokkal komolyabb volt, házasság előtt álltam mindkét csajjal és ott kellett döntenem szted ez milyen érzés volt??????????
Addig hagyd abba amíg nem lesz belőle semmi komolyabb bajod érzelmileg nem éri meg!!!!!!!
Drágád a kedves nénikéd. A sanghaji táncoslábú. ^^
Az, hogy te még sose voltál szerelmes, nem az én bajom, hanem a tiéd. De mivel eleve képtelen vagy felfogni amit írtam, ráadásul még személyeskedsz is, ezért nem tudlak komolyan venni. Drágám.
Szúúszáá, srácok, szúúszáá.
Anélkül, hogy állást foglalnék - mind2en látjátok valamilyen módon. Az, hogy a másik máshogy, nem indok arra, hogy nekimenj, és lehülyézzed.
4:25 mindent értek amit mondasz, és megint jó a tanács, de...
többhónapos ismeretségekröl van szó,annak a fajta találkozásnak amire te gondoltál már rég meg kellett volna történnie, és akkor ez az egész fel sem merült volna, azonban külföldön élek,évente járok haza, eddig nem tudtuk megoldani a találkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!