Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szerintetek van még esélyem?
Szerintem te csak annak a nyomingernek jössz be! Fussál csak utána. Látszik, hogy semmiből sem tanulsz!
Mégis mit vársz ha ilyen könnyűvérű vagy? És még finoman fogalmaztam! Annyi agyad nincs hogy felfogd, igazam van!
És még férjnél is vagy! Szép....
Így olvasva elég hülye lehet. Csókkal elrontani? Ezt úgy tudom elképzelni h a fejében lezajlott egy James Bond-os randi ahol a nő elérhetetlen és csak az évődés megy de te tönkretetted a kis fantáziajátékát, aztán meg azthitte h oké akkor csak dugni akar és belement mire te váltottál és ő megint máshol volt.
Az biztos h ha nem keresed akkor ő el fog hidegülni és megfeledkezik rólad. Ha pedig nyomulsz akkor az zavaró lehet.
Az biztos h annyira nem jössz be neki és még nem is ismer annyira. Amúgy irigylem őt az "isteni volt" estéjéért! Biztos negyon jó lehetett. :)
Nem értem ezt a kiszámíthatóság iránti elvárását! Mégis mi a pic$át akar? Ütemtervet? Prognózist? Mondd meg neki h egy nőhöz ilyen nem jár! Majd alakul ahogy alakul! Ha fél és nem akarja akkor húzzon a rákba és ne fárasszon a hülyeségeivel!
Nem tűnik úgy mintha ő komolyan venne vagy komolyan akarja veled!
Szerintem necces! Keress másikat lazára és mutasd meg neki h bármikor kapsz másikat ha neki nem kellesz!
Kedves 03:55-ös Válaszoló!
Szerintem elég jól látod a dolgokat!:-)Köszönöm a tanácsodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!