Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Szerintetek van még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Szerintetek van még esélyem?

Figyelt kérdés
Külök élünk a férjemmel, neten próbáltam ismerkedni.Nem is tudtam, hogy akarok-e valami komolyat. Egyik randi jól sikerült, bár elsőre nem igazán tetszett, de azután valami sugallatra mégis elkezdett érdekelni, és az est vége felé megcsókoltam. Azt hittem, hogy csak bátortalan. Kiakadt, hogy miért rontom el (bár élvezte!). Éreztem, hogy bejövök neki. Utána kétszer is találkoztunk, de rájöttem, hogy én komolyan akarom ezt a fiút. Nem is taktikáztam, önmagamat adtam, meg is mondtam, hogy kell nekem. A heves csókokból is visszavettem. Ezzel megint nem tudott mit kezdeni. Napokig nem jelentkezett, már majdnem megőröltem a hiányától és felhívtam. Kiderült, hogy ez így sok neki, mert először a szexualitás felé indultam, majd a kapcsolatot gondoltam. Beláttam, hogy nyomulós voltam, nagyon égett a fejem. Végül kiegyeztünk laza kapcsolatban. Pár nap múlva össze is hoztuk...isteni volt! Utána órákig ölelt, ami nem tudom nekem szólt-e vagy csak egyszerűen szüksége van szeretetre.Jó ideje egyedül él, zárkózott, azt mondja, hogy nem alkuszik, nem akar belemenni olyan érzelmekbe, ami sehová sem vezet. Szóval, nagy önkontrollal rendelkezik. Én viszont nyitott, életvidám, temperamentumos nő vagyok. Úgy tünik beleszerettem... Van még rá esélyem, hogy ő is belém szeret? Már visszafogtam magam, nem hívom, nem üzenek..Ha ez kell!:-(
2011. dec. 15. 20:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem te csak annak a nyomingernek jössz be! Fussál csak utána. Látszik, hogy semmiből sem tanulsz!

Mégis mit vársz ha ilyen könnyűvérű vagy? És még finoman fogalmaztam! Annyi agyad nincs hogy felfogd, igazam van!

És még férjnél is vagy! Szép....

2011. dec. 16. 02:50
 22/24 anonim ***** válasza:

Így olvasva elég hülye lehet. Csókkal elrontani? Ezt úgy tudom elképzelni h a fejében lezajlott egy James Bond-os randi ahol a nő elérhetetlen és csak az évődés megy de te tönkretetted a kis fantáziajátékát, aztán meg azthitte h oké akkor csak dugni akar és belement mire te váltottál és ő megint máshol volt.

Az biztos h ha nem keresed akkor ő el fog hidegülni és megfeledkezik rólad. Ha pedig nyomulsz akkor az zavaró lehet.

Az biztos h annyira nem jössz be neki és még nem is ismer annyira. Amúgy irigylem őt az "isteni volt" estéjéért! Biztos negyon jó lehetett. :)

Nem értem ezt a kiszámíthatóság iránti elvárását! Mégis mi a pic$át akar? Ütemtervet? Prognózist? Mondd meg neki h egy nőhöz ilyen nem jár! Majd alakul ahogy alakul! Ha fél és nem akarja akkor húzzon a rákba és ne fárasszon a hülyeségeivel!

Nem tűnik úgy mintha ő komolyan venne vagy komolyan akarja veled!

Szerintem necces! Keress másikat lazára és mutasd meg neki h bármikor kapsz másikat ha neki nem kellesz!

2011. dec. 16. 03:55
 23/24 A kérdező kommentje:
02:50! Az ilyen fokú sérüléseiden már pszichológus sem segíthet. Keress inkább egy jó pszichiátert! Gyógyulást kívánok!
2011. dec. 16. 08:26
 24/24 A kérdező kommentje:

Kedves 03:55-ös Válaszoló!

Szerintem elég jól látod a dolgokat!:-)Köszönöm a tanácsodat!

2011. dec. 16. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!