Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szerintetek van még esélyem?
Figyelt kérdés
Külök élünk a férjemmel, neten próbáltam ismerkedni.Nem is tudtam, hogy akarok-e valami komolyat. Egyik randi jól sikerült, bár elsőre nem igazán tetszett, de azután valami sugallatra mégis elkezdett érdekelni, és az est vége felé megcsókoltam. Azt hittem, hogy csak bátortalan. Kiakadt, hogy miért rontom el (bár élvezte!). Éreztem, hogy bejövök neki. Utána kétszer is találkoztunk, de rájöttem, hogy én komolyan akarom ezt a fiút. Nem is taktikáztam, önmagamat adtam, meg is mondtam, hogy kell nekem. A heves csókokból is visszavettem. Ezzel megint nem tudott mit kezdeni. Napokig nem jelentkezett, már majdnem megőröltem a hiányától és felhívtam. Kiderült, hogy ez így sok neki, mert először a szexualitás felé indultam, majd a kapcsolatot gondoltam. Beláttam, hogy nyomulós voltam, nagyon égett a fejem. Végül kiegyeztünk laza kapcsolatban. Pár nap múlva össze is hoztuk...isteni volt! Utána órákig ölelt, ami nem tudom nekem szólt-e vagy csak egyszerűen szüksége van szeretetre.Jó ideje egyedül él, zárkózott, azt mondja, hogy nem alkuszik, nem akar belemenni olyan érzelmekbe, ami sehová sem vezet. Szóval, nagy önkontrollal rendelkezik. Én viszont nyitott, életvidám, temperamentumos nő vagyok. Úgy tünik beleszerettem... Van még rá esélyem, hogy ő is belém szeret? Már visszafogtam magam, nem hívom, nem üzenek..Ha ez kell!:-(2011. dec. 15. 20:53
11/24 A kérdező kommentje:
Kultúr Matyi 21:14-kor!
Azért kérdeztem, hogy volt-e valaki már ilyen helyzetben? Előfordult-e, hogy miután elszúrta a nő a nyomulásával, utána mégis beleszeretett a férfi?
2011. dec. 15. 21:18
12/24 A kérdező kommentje:
Kedves Jimmy Jackson!
Köszönöm:-)
Szóval, nem gáz szerinted felhívni? Igazából másra sem vágyom...Csak félek, hogy megint sok leszek...
2011. dec. 15. 21:20
13/24 anonim válasza:
Nem gáz felhívni. Érdeklődni, jól van-e, minden rendben van-e körülötte. Nem kell túlzásba esni. Egy ilyen hívás mindenkinek jól esik, nemhogy egy olyan nőtől, aki iránt érezhetek is valamit.
14/24 A kérdező kommentje:
Neked nem lenne sok, ha nem jönnék be?
2011. dec. 15. 21:23
15/24 A kérdező kommentje:
Félek, hogy megint elszúrom:-(
2011. dec. 15. 21:26
16/24 anonim válasza:
Nem lenne sok, akkor sem, ha nem jönnél be. Figyelmességnek is felfogható. De úgyis fogod hallani a reakcióján, hogy szívesen veszi-e vagy sürgeti a beszélgetést. De ezt mindenki szívesen veszi szerintem, ha nem 10 percenként hívod. Kezdd azzal, hogy jókor hívod-e, nehogy azért tegye le gyorsan, mert tényleg valami fontos dolga van. :) Ez mind csak szerintem.
17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-) Igazából, ebből a pozicióból már nem sokat veszthetek...:-(
2011. dec. 15. 21:47
18/24 anonim válasza:
figy egy magányos srác mindenkibe beleszeret aki tetszik neki, és kedves vele:) Hidd el. Most ismertem meg egy 14 évest lehet bejövök neki adja az ég hogy úgy legyen, érzem a szerelmet, lángoló-boldogság-érzés :D
F18
19/24 A kérdező kommentje:
A próféta szóljon belőled!:-)
2011. dec. 15. 22:19
20/24 A kérdező kommentje:
Ja, és sok sikert Neked is!
2011. dec. 15. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!