Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyem első randira? Mozi, állatkert vagy más?
Szeretnék elhívni egy 20éves csajt ilyen randiféleségre, igazából elég félénk, hallgatag, így nem tudom hova szeretne jobban menni.
Én mozira vagy állatkertre gondoltam, esetleg mást tudtok ajánlani?
és akkor az milyen már h egy parkba...
Na meg ismerem én már egy kicsit, csoporttársam...
hallgass már ha nem tudsz normális választ adni, te lehet bauer módjára szoktál udvarolni, de én meg akarom hódítani ezt a csajt...
Különben meg nem tartunk disznót...
Írta itt valaki, hogy ha sok a felesleges pénze, akkor vigye az ember a lányt étterembe.
Ezzel a mentalitással eléggé leírja magát az ember, az étterem ugyanis nem pénzkidobás, hanem élmény, az étkezés program, kultúra.
Egy különleges hely (nem egy halászcsárda, vagy all-you-can-eat étterem!) bizony nagyon jó randi hely.
Téma adott, lehet egymás ételeit is kóstolgatni, nevetni, beszélgetni.
Ez nem felvágás, ez a természetes életforma normálisabb embereknek.
Parkba ne vidd a lányt, hideg, koszos, semmi szépség nincs benne. Még nyáron esetleg, de így télen inkább ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!