Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek, ha folyton amikor ismeretlen társaságban vagyok idegeskedem, feszült vagyok és nem tudok összpontosítani a helyzetre?
Van egy dolog, nem írom le ide, egyrészt lehet nem tetszene, másrészt lehet törölnék.
(23F)
Aha, értem :S . Hát akkor 2 lehetőséged van :
1. Elmész valami info-kocka szakra,programozol egész nap és elfelejted azt a szót ,hogy "nő" :) .. Bocs a hülye "viccért" nem gondoltam komolyan .
2. Hát ahogy látom nem túl könnyű a helyzet, megértem, mert tényleg ismerős, nem tudom, esetleg annyit tudok javasolni (de lehet hogy azt mondod hogy "húha nem mondod...") , talán próbálkozz úgy ismerkedni lányokkal, hogy 1-2 haverral vagytok többen több lánnyal (pl buli, tökmind1 valahol), elmentek valahova, és akkor több embernek több témája van, mindenki figyel mindenkire, és ilyenkor úgyis ki szokott derülni, hogyha valaki szimpatikus valakinek. Engedd el magad,legyél laza. Eltelik az idő, rájösz, hogy milyen jó volt beszélgetni azokkal a lányokkal, legközelebb ha találkoztok,teszel 1-2 vicces megjegyzést a buliról, ő meg nevetni fog,és azt fogja mondani, milyen jó volt veled (veletek) beszélgetni :DD és már mondja is a magáét.. És ez így épül folyamatosan egymásra :) . Na nem akarok itt regényt írni, nem akarom hogy úgy tűnjön, mintha leírnám "how to get a girlfriend", mert nem ez volt a kérdés, csak kicsit hosszúra sikeredett :) . Próbáld meg, és ne keseredj el ha 1 nem jön össze, csak menj tovább és ne nézz vissza :) . Őszintén sok sikert kívánok neked, és remélem megtalálod azt a lányt, akit szeretni fogsz életed végéig és viszont :) Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!