Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg lehet bárhol és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg lehet bárhol és bármikor idegen lányokkal is ismerkedni? Sokan állítják ezt, vitassuk meg! Ti hogy gondoljátok? (az én véleményem lent)

Figyelt kérdés

Sok olyan kérdést láttam, hogy a pasik mért nem mernek kezdeményezni, vagy olyat hogy utcán, boltokban, buszmegállóban, buliban stb. hogyan szólítsak le lányokat? Kicsit hosszú lesz, de érdemes elolvasni és akinek van ideje, és kedve azt buzdítom, hogy vitassuk meg.

Nos, én személy szerint azt mondom nem az a baj, hogy nem merünk kezdeményezni, mert merünk, és nem is a megszólítással van gond, mert az marha egyszerű. :) De tényleg. Odamész a lányhoz, Szia, meg tudnád mondani mennyi az idő mert a telom lemerült, vagy meg tudnád mondani merre van a buszmegálló mert nem vagyok idevalósi...vagy bocsi tudnál adni nekem egy papírzsepit, ilyenek. És még folytathatnám de az a lényeg, hogy maga a leszólítás nem nehéz, CSAK ami utána jön...

És ez az oka annak, hogy valójában mért nem tesszük és mért nem kezdeményezünk lányok...

Merthogy azzal hogy megszólítottad, még semmit nem értél el, mert utána miután megmondta neked pl. az időt utána megy tovább a csaj, vagy buszmegállóban elnéz másfelé...és nem hagyhatod, hogy elmenjen, vagy másfelé nézzen, hiszen ki tudja, mikor futtok össze legközelebb? Tehát továbbra is szóval kellene tartanod, fenn kéne tartanod a kommunikációt vele, persze mindezt úgy, hogy ne legyél nyomulós se.

Hogy add egyáltalán a tudtára viszonylag röpke időn belül, hogy te valójában azért szólítottad meg, mert meg szeretnél vele ismerkedni? Hívd el egy üdítőre? Az nem jó ötlet, mert mi van ha nem ér rá? Valahova megy. Meg egyébként is mért is ülnék be egy idegen fiúval bárhova is -gondolhatja a lány- és hozzáteszem igaz is. Akkor nem fog beülni veled sehova egy üdítőre, főleg, ha nem is ismer. Ha lány lennék, én se fogadnám el egy ismeretlen fiú meghívását.

Dehát akkor mégis hogyan tovább? Kérjem el a telefonszámát? Azt se fogja megadni egy idegennek. Még jó hogy nem a pontos lakcímemre vagy kíváncsi gondolhatja magában...dehát akkor hogyan tovább? Megkérdezzem a nevét? hova jár iskolába? Ezek túl személyes kérdések. Vagy hogy milyen zenét szeretsz? Gondolom lesne is a csaj meglepődve, mért kérdezek tőle ilyeneket?? :O

Egyszóval személy szerint én ezért nem tudok meg nem is próbálok így ismerkedni élőben, nem azért mert nem merek, vagy nincs elég önbizalmam hozzá, hogy hű nem vagyok elég helyespasi, nem vagyok elég gazdag, stb. a fenéket nekem nincsennek ilyen problémáim, nem ezért nem, hanem a fenntebb leírt okok miatt. Simán megszólítanék egy kedves szép lányt akár az utcán is, csak hogyan tovább a leszólítás után???

2011. dec. 15. 13:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mint írtam is nem a megszólításnál van probléma, hanem ami utána következik. Mert ugye minden ok nélkül nem szólíthatom meg a lányt. Kell valami ok, indok, vagy valami véletlen szituáció ami megteremti a témát. Merthogy mivel nem ismered, nem tudod miről beszélgess vele, nem tudod mi érdekli. De az esetek többségében nem adódik olyan szituáció ami témát szolgáltatna a beszélgetéshez, és ugye téma nélkül nem lehet beszélgetni.
2011. dec. 15. 18:23
 12/16 A kérdező kommentje:

Na pl. konkrét szituáció

Ülsz egy buszmegállóban, vagy vasútállomáson, egy másik padon ül egy lány, aki semmit nem csinál csak bámul maga elé, ül, és vár. Akkor itt nincs semmi téma, amivel oda tudnál hozzá menni. Max. csak az, hogy látom vársz te is. Gondolom nem szeretsz várakozni, dehát ez van. És erre ő mond valami olyat hogy hát jah...és ennyi. Erről sokat nem lehet beszélgetni...

2011. dec. 15. 18:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Kérdeztél tőlem.

Mindenféle "csajozásomat" el szoktam mondani a barátnőmnek. Ha naponta több ilyen történetet mesélnék neki, akkor úgy tűnne, hogy mást keresek vagy féltékennyé akarom tenni. Van elég lány ismerősöm, akikkel össze tudok futni véletlenül vagy tervezetten.

Beálltam mellé táncolni, aztán elkezdtünk beszélgetni.

2011. dec. 15. 22:49
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A te feladatod vezetni a beszélgetést. Ha kényelmetlennek érzed, hogy egyből megmondd, hogy tetszik (nem mintha nem vágná le egyből...), akkor is. Megfigyelsz rajta valamit, amit tudsz kommentálni, elmeséled mi történt veled az előbb, vagy bármi. Nem kell ismerkedésként felfogni az egészet, próbálj úgy hozzáállni, mintha egy régi ismerőst szólítanál meg, és akkor nem lesz kínos.
2011. dec. 16. 12:59
 15/16 anonim válasza:

Sztem nem ilyen egyszerü h "szia tetszel megszeretnélek ismerni ...stb" mert nem mindenki lehet páwa vagy kigyurva mert pl az én esetemben a 15-16éves lányok azokra buknak az én fajtámat meg ink kocc

a legegyszerübb csajozás ha pl motoros találkozón vagy fesztiválon meghívsz egy lányt egy italra motoroson ink sör abból egyböl le vesz mindent h mi a szándék :Ď

2011. dec. 21. 19:16
 16/16 anonim válasza:
Ha nekem tetszik egy srác, nem fogom csak azért elhajtani, mert ő is jelzi, hogy én tetszem neki. Legyen az buszmegálló, vagy orvosi rendelő. Ha meg nem tetszik, akkor jöhet nekem bármilyen dumával, max. udvariasan válaszolok, de abból semmi több nem lesz. Ha egy lány nyitott egy új kapcsolatra, az nyitott szemmel jár, és nem bambul maga elé unottan, csak ha senki sincs érdekes a láthatáron. Nincs az a magányos, társra vágyó lány, aki ne lenne tökéletesen tisztában a látóterében lévő potenciálisan szóbajöhető hímek számával és tartózkodási helyével. És percenként frissít, nekem elhiheted. Ha azt sem tudod elérni, hogy szemkontaktust vagy mosolyt csalj ki belőle, akkor halott ügy. Ha meg megnézed, és rámosolyogsz, és ő visszamosolyog, akkor már mindegy, mit mondasz.
2012. jan. 24. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!