Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan a mostani fiúkkal? Mindenki félénk vagy csak én nem értem a pasikat?
van egy srác akivel kavarunk, de elég lassan halad a dolog mert kicsit félénk...
ráadásul az egyik haverja rámmozdult és alig tudtam lekaparni és ezzel még jobban visszavett magából az én kis kiszemeltem...
de most hogy végre megszabadultam a kis gondtól jött egy másik fiú akit nem is ismerek és nem is akarok tőle semmit sem, csak beszélgettünk és ő is ott volt, de olyan morcos lett miután dumáltam vele...ideges volt és mondta hogy minek jött ide meg így meg úgy...
féltékenynek tűnt hogy addig a pár percig a másik gyerekkel dumáltam és nem vele...a srác még meg is kérdezte hogy a pasim és én mondtam hogy nem...mert még sajna nem az..:(
de nem értem hogyha féltékenykedik és szeretne velem lenni akkor most miért nem köti már fel az alsóját és kérdez rá?
"Én pl. ha már elkezdenék félni, akkor egyszerűen csak király maradok és cselekszem. Igaz történet. :D"
High-five! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!