Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mik azok a közös tevékenységek egy fiúval, amiknek nagyon örültök?
Persze nem szexre gondolok, hanem mondjuk a srác jön ilyen ötletekkel, hogy:
- menjünk sétálni
- menjünk bulizni
- csillagokat bámulni
- koncertre menni
- csónakázni, úszni
Boldoggá szeretnék tenni egy fiatal lányt, csak nem tudom mi tenné boldoggá...22 éves.Adjatok ötleteket légyszi.
Sétálás és csillaglesés:D Olyan kis romantikus tud lenni:)))
21L
Ha azzal a bizonyos fiúval csinálhatom, akkor ezek így sorban.
Viszont egyetemista voltam és azért a könyvtár randinak nem jó, esetleg a könyvtár kávézója. Vagy ha tényleg olyanok vagyunk mindketten, hogy élvezzük a sorok közötti bóklászást, nézelődést.
De könyvtárfüggő is, BME könyvtárában randi? :D
Egy sima megyeiben már inkább.
Vagy valahol enni, meginni valamit, karácsonyi vásárba menni, látnivalóknál sétálgatni, vízpartra menni, kirándulni, moziba menni, otthon filmezni, főzni, kártyázni, társasozni...
vizipipa
söröcske
diszkó
állatkert
vadaspark
mozi
vacsi
vidámpark
kirándulás
biciglizés
szánkózás
Beülni egy igényesebb pub-ba/kocsmába, koncertre menni (a komolyzeneitől sokat nőnél pl. az én szemembe, de egy sima metál is megteszi, ha azt szereti), elvinni egy kortárs színdarabra, kiállításra, sétálni egyet egy parkban/arborétumban, beülni egy teaházba és ott beszélgetni, elmenni önkénteskedni egy állatmenhelyre, vagy otthon kártyázni, verseket olvasni.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!