Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy atom gazdag pasival járnál, ha zavarna az, h felvág a pénzével, de amúgy jó fej?
Mindig villant, hogy mit vett a menő kocsijába meg ilyenek, de amúgy kedves és jól kijövünk, de ez engem nagyon zavar. Nekünk egy 20 éves kocsink van.
21/L
Nem kisebbségi érzése van és ezzel akarja kompenzálni sajátmagát?
Egyébként okos, művelt, vagy egy izomagyú újgazdag?
Engem az érdekelne elsősorban - hasonló helyzetben - hogy van-e közös témánk, közös hobbink, ugyanazokat a dolgokat szeretjuk pl. film, ő a horrort, én a drámát szeretem, ilyesmik. Számítana, hogy milyenek a szülei-testvérei stb, és legfőképpen, milyenek a barátai - mert igaz az a mondás, hogy embert barátjáról...
Na írom tovább, mert elküldte.
... biztosan ott hagynám, vagy szólnék neki. Persze van esély, hogy megsértődik és akkor oda az atomgazdag pali, neked meg kell.
ha tényleg felvágna, akkor azt nem nagyon viselném el (de nem is tartom túl valószínűnek, h ilyennel összejöjjek, tekintve, h nem vagyunk egy súlycsoportban-nekünk inkább anyagi problémáink voltak/vannak mindig is)
viszont ha szeretném és jófej lenne, intelligens és humoros, tehát meglátnám benne a jót, akkor egész egyszerűen elmagyaráznám neki, h figy, nem igazán esik jól, h folyton az anyagi helyzeteddel jössz, amúgy nagyon jófej vagy, de ez nekem elég ciki, úgyhogy kérlek változtass...vagy valami ilyesmi. ha meg nem tudna megváltozni, akkor otthagynám nyilván. de mondom, nem tartom túl valószínűnek, h ilyennel kezdenék kapcsolatot, kényelmetlen szituáció is lenne, meg nem mozgok ilyen körökben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!