Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez az elmélet megállja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az elmélet megállja a helyét, vagy csak nyutatgatás?

Figyelt kérdés
Most vagyok 16 és még nemigen volt csajom. A korombeli aranyosabb csajok nagy része az idősebb pasikra bukik, és ha ehhez hozzávesszük azt, hogy alacsonyabb is vagyok és fiatalabbnak nézek ki a koromnál, szerintem sok esélyem nincsen, és mindig a fiatalabb korosztálynak jöttem be. Most így 3.-ba jutottam el oda, hogy lassacskán kezdenek beérni a fitalabb csajok nyolcadikasok, elsősök, és talán most jöhet el az "én időm". Szerintetek? :D
2011. dec. 13. 22:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Megállja abszolút. Nekik már vagy azon a szinten, lehet kezdeni csajozni :)
2011. dec. 13. 22:26
 2/10 Inkog Nito ***** válasza:
Sok sikert :D
2011. dec. 13. 22:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát ha te a kislányokra buksz akkor mindent bele. De sajnos én negyedikesként elnézve az elsős csajokat, ribanc a 80%. Amúgy minden attól függ hogy nézel ki :D Legalábbis a becsajozás sebessége biztosan ;)
2011. dec. 13. 22:28
 4/10 anonim ***** válasza:
40%
Lenne kedved ismerkedni? 16/L :)
2011. dec. 13. 22:29
 5/10 anonim ***** válasza:
velem is ez volt,keress egy hobbit ami leköt és akkor nem kell csaj...nem kerget a kan görcs..boxolok és hidd el hogy egy edzés után nem a lányok járnak eszembe hanem mikor kapok levegőt :D
2011. dec. 13. 22:29
 6/10 anonim ***** válasza:
17/f
2011. dec. 13. 22:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen, lehet benne valami.. :D

Bár én spec. volt nem szeretem az ilyet, aki a nála 2-3 évvel fiatalabbal kezd, akármilyen is külsőre, a lány a belsődért kell hogy szeressen!

Én is hasonló cipőben jártam, nem nézek ki jól, sem nem vagyok kigyúrt, alacsony vagyok, nem vagyok népszerű sem, és összejöttem több, mint egy éve már egy most 14 éves lánnyal, aki egy jelenleg 17 évessel járt..

15/F

U.I. a saját korosztályodban is van esélyed, nem mondom, hogy könnyű lesz, de megéri, hidd el, sokkal jobb egy korodbéli :)

2011. dec. 13. 22:30
 8/10 A kérdező kommentje:

ez azért megnyugtató :D

persze, valamennyi a sajátomban is van, de egy fiatalabb csaj mellett sokkal inkább érzem magam "pasinak"

sportolok. magyar bajnok vagyok. :D

2011. dec. 13. 22:38
 9/10 anonim ***** válasza:
40%

Ha esetleg lenne kedved ismerkedni, írj privit! ;)

16/L

2011. dec. 13. 22:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Az én kérdéseimre sem írt még ennyi lány, hogy ismerkedjünk. :D

21/F

2011. dec. 18. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!