Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézel ki, és milyen az ideálod?
Csak arra vagyok kíváncsi, van-e valami ebben "az ellentétek vonzzák egymást" dolgoban...
Lécci, kort és nemet is! Köszi! :)
Köszike az eddigieket. :)
Mondjuk kitérhetnétek jobban a részletere is.... :P
Enyhén van benne valami.
Én kicsit durvább lány vagyok. Megfordulok a fiúk után és el szoktak kalandozni a gondolataim.
Nagyon csendes vagyok idegenek között, viszont jó környezetben, ismerősökkel körülvéve nagyszájú. Jól tudok veszekedni, mindig elérem, hogy igazam legyen. Hihetetlenül makacs vagyok.
Az ideálom szerény és csendes. Nyugodt és visszafogott. Nem fordul meg a lányok után, nem foglalkozik igazán velük. (nem mániákus)
Mondjuk úgy, "ártatlan". Nem gondol mindig perverz, mocskos dolgokra.
Az ideálom kedves, nem vitatkozik. Nem zavarja, ha nincs igaza.
Hát, kb. ennyi ami különbség van köztem és az ideálom között.
Viszont azért az jó dolog, ha ugyanazt szereti, ugyanazok a dolgok iránt érdeklődik mint én. Akkor lenne sok beszédtéma.
Én jó tanuló vagyok, az ideálom is az.
Ami a legfontosabb: ne legyen divatos, olyan, mint a többi.
Én sem vagyok annyira az. És szeretek különc lenni. Nem különlegesen vagyok az. Nem kék a hajam, nincs több, mint 9000 piercingem. Ezt nem találom egyedinek.
Egyszerű vagyok, legtöbbek számára unalmas... De remélem, hogy valaki majd észrevesz, és meglátja és értékeli az énemet.
ÉN: szőke haj, nagy orr :(, alakra egész jó, bár a mellem meg a fenekem nem nagyon nagy, de van, nincs rajtam felesleg, no de nem is vagyok anorexiás..:D
ideál: hmm..imádom a hosszú hajú srácokat, de nem lételemem. nem fontos a kigyúrtság, ne legyen dagadt, de ha simán vékony alakja van az sem baj. így kimondottan nem is tudom leírni külsőre, csak annyit, hogy legyen benne egy kis rock, nem tudom miért, de az nagyon vonzó számomra.
lehessen hülyéskedni vele, de ne legyen bunkó, mutassa ki az érzelmeit, de ne sírja végig az összes filmet..felőlem megnézheti a csajokat, de azért mértékkel. én is megnézek más srácokat, meg csajokat..szóval nem kell vakságot fogadni de azért éreztesse, hogy engem szeret:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!