Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok a véleményetekre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok a véleményetekre lennék kíváncsi! (leszólítás) (? )

Figyelt kérdés

22 éves pasi vagyok, eddig nem igazán érdekelt a csajozás. Sok mindent csináltam és szinte az egész napom foglalt volt emiatt nem is igazán jutott volna idő egy barátnőre. Ám most változott a helyzet, ezért elhatároztam, hogy ideje "barátkozni" :) Természetesen tapasztalatlan vagyok és e miatt félek is egy kicsit. A külsőmmel nincs baj, szálkásan izmos vagyok, 186 cm, tehát a magasságom is megfelelő, az arcom átlagos, tehát nem vagyok csúnya. A következőre gondoltam:

Ha meglátok egy lányt aki szimpatikusnak tűnik akkor egyszerűen leszólítom. Oda lépek hozzá - persze nem mint aki épp le akarja dózerolni - , köszönök és bemutatkozom. (Szia! Ne haragudj, hogy megállítottalak. .... vagyok.)

Majd őszintén megmondom neki, hogy mit akarok. ( Tudom kissé hirtelen és meglepő lesz amit mondok, de szeretnélek elhívni egy kávéra. Igaz csak most látjuk egymást először, de ha most nem kérdezem meg akkor talán soha többé nem lesz rá alkalmam. )

Nos? Ha valaki egy hasonló szöveggel megállítana benneteket hogy reagálnátok? Tegyük fel, hogy külsőre még úgy ahogy tetszene is a srác és éppen szinglik vagytok. Ha ezek a feltételek biztosítottak akkor mit válaszolnátok?

Talán túl rámenősnek tűnik, de hát ti mondjátok csajok, hogy a tutyi-mutyi pasikat nem szeretitek.

Köszönöm a válaszokat!

2011. dec. 10. 18:33
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
sztem menj neki véletlenül (aki tetszik) és segíts neki mutatkozz be elérhetőségek fajta ismerkedés nekem személy szerint bejön főleg ha a fiu nem bunkó (rendes) és segít a földre ejtett cuccokat össze szedni, és nem rámenősen részletenként barátkozni. remélem segítettem jelszavam: nyuszooka
2011. dec. 18. 12:22
 32/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. dec. 18. 14:56
 33/34 anonim ***** válasza:

Annyit tennék még hozzá, hogy csörgesd meg.. Mert engem is leszólított egyszer valaki a metrón, s ugyan nem tetszett, s túlzottan szimpatikus sem volt, de olyan kicsit nagydarab, kövérkés, nem túl jóképű fiú volt, s nem akartam összetörni, s csak ezért hagytam, hogy beszélgessünk kicsit. S amikor megadtam a számom (mert úgy gondoltam, vagy nem hív, vagy majd lerázom valahogy), akkor ilyet mondott: küldök egy visszahívósat, jó?

Itt próbáltam pókerarcot ölteni, de ez körülbelül úgy hangzott: te, nem iszunk egy kávét? Gyere, adok egy kicsit az enyémből..

Arról nem is beszélve, hogy a csörgetés semmibe se kerül, szóval semmiképp se akarj visszahívósdival hódítani:D

2011. dec. 18. 21:08
 34/34 anonim ***** válasza:
.
2016. ápr. 21. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!