Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Sziasztok.
Vasárnap elmentem iszogatni barátnőmmel,és a szűk baráti körével. A barátnőm egyik haverja mindig engem nézett,mindig nyitott felém,hogy ne unatkozzak.
Játszottunk,az volt a kérdés járna-e velem,és rávágta,hogy igen. Sokszor láttam,hogy nézz,egyszer
elpirult,azt mondta,a tekintetem "gyilkol".
Az este végére hárman maradtunk,én,barátnőm és a srác.
Barátnőmnek épp szerelmi dolgokban segítettem.
Egy kicsit kettesben maradtam a sráccal ez után,azt mondta elgondolkodtatta amiket mondtam,lelki társak vagyunk e téren.
Azóta nem láttam,ma azonban bejelölt egy közösségi oldalon,barátnőmnek elmondtam nem szeretnék semmit a fiútól,barátnőm,annyit írt,hogy a fiú sem akar semmit,csak barátkozni,így elfogadtam.
Hétfőre ez a zene volt kilinkelve neki:
http://www.youtube.com/watch?v=0VGvG68Mkok&feature=player_em..
Kicsit elgondolkodtam a zene után,mi játszódhat le a srác fejében,mit akarhat vajon tőlem,esetleg a zenével nekem üzent-e,szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!