Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai szinte összes lánynak miért az ilyen külsejű, gazdag apuka nagyon szép kisfia kell?
De mondom szinte kivétel nélkül az összesnek. Azt meg ha egy lány leírja, hogy nem az ilyen fickó jön be külsőre, azt kiröhögöm(aki nem házas és nincs barátja, jegyese). Mert van ilyen külsejű pasas ismerősöm és szinte az összes 18-27 közötti lány csakis ilyen pasival feküdne le. Az, hogy mi van az ilyen pasi fejében, azt őket már nem érdekli. Csak az arca, meg a pénztárcája.
Engem akár körbe is röhöghetsz, mert az ilyen pasik pont nem az eseteim! Tőlem hihetitek azt is, hogy ferdítek a lényeget úgyis én tudom!
lehet, hogy sok csajnak bejön de nem kell általánosítani és azt is aláírom, hogy egyre több nő csak az anyagiakat nézi és nem az ember belső értékeit! Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy ő mit képvisel!
Mellesleg remélem úgy linkelted be a képet, hogy fogalmad sincs, hogy kik ők csak belinkelted, mert jó lesz példának, ha ez így történt, akkor az meg téged minősít!
Ezen a képen két lány van... de szóljatok, ha rosszul látom ;)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!