Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet Borsod megyében és környékén helyes, rendes 16-18 év körüli pasikkal ismerkedni? Egy félénkebb 16 éves lány vagyok.
félénkségen mit értesz? Mennyire jók a szociális készségeid? A félénkséget csak a hangnemedben meg a mozdulataidon érted, és amúgy sokat tudsz beszélni? Én ne tudd meg milyen szerencsétlen voltam 1 éve még... nem is írom le, de összeszedtem magam, hála a pszichológiának (könyveknek, nem dokinak). Most már van önbizalmam, de tapasztalat még mindig kevés lányok terén. Úgy érzem eléggé le vagyok maradva, mondjuk ez relatív mert 20asok százai az első csókról álmodoznak, speciel az már megesett, de bnő még csak álom:D
F18
hmm van egy ilyen oszt társam is akivel nem tok beszélgetni mert túl szociál fóbiás, de van pasia:O ki hitte volna:O Lehet csak nagyon kevés embernél találja meg a közös hangot:O
Mit gondolsz miért lettél ilyen? Bántottak általánosba? Mert a személyiség a környezeti hatások és a gondolkodás függvényében alakul ki:P
nekem 5.től csak, vhogy egyszer csak megváltozott minden 5. osztálytól, csoportok alakultak ki. A lányoknál 2 csoport meg a fiúknál 2. Én a visszafogottabb kevésbé tökösebb körbe tartoztam, lettek haverjaim, mondjuk elég sokéig tartott míg benőtt a fejem lágya, mondjuk úgy 17,5 éves koromra sikerült belekezdenem a változásba és jól haladok azt kell mondjam, sose fogok a kemény partyfacek csoportjába tartozni de így is jól érzem magam, megváltoztam kimozdulok otthonról, hobbiaim vannak, és újak is lesznek. Néhány pszicho szemináriumnak/könyvnek köszönhetem hogy elindított a változás útján!
msn címem: viktor900@freemail.hu elküldöm Brian Tracy szemináriumát, meg beszélgetünk. Én is BAZ megyei vagyok különben :)
Na Szépen összejöttetek:)
Sok sikert. Mindenkinek jár a boldogság,még a legfélénkebbeknek.
ÉS ÉLJEN BORSOD!!!!!!
ámen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!