Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a nőnek a teste, kinézete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőnek a teste, kinézete a legnagyobb fegyvere, akkor a férfiaknal micsoda ez a fegyver?

Figyelt kérdés
Most arra gondolok, hogy akár még egy 40 feletti nő is eltud bolonditani pasikat, csupán a kinézetével meg a nőies viselkedésével, elég ha felvesz valami nagyon szexi ruhát, kifesti magát stb...persze ehhez is kell érteni, nem mondom hogy nem.Egy férfinál viszont nem elég ha jó cuccokba jár és jóképü.Mindenesetre hihetetlen mennyit tesz egy nőnél a kinézet, mennyire nehéz a pasiknak ellenállni egy izlésesen dögös vagy nőies nőnek.Van ilyen a férfiaknál is, szerintetek mi az ami ilyen ellenállhatatlan náluk?(pénzen kivül...abba ne menjünk bele)
2011. dec. 6. 13:50
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Azt le lehet irni szavakban, hogy milyen a férfias kisugárzás?
2011. dec. 6. 14:23
 12/19 anonim ***** válasza:
#5: Duma, rá is lehet dumálni :-P ! Egyszer kell annyit tudni/áldozni rá ... utána jönnek maguktól ... ja és ne felejtsük el, hogy pletykásak és híre megy :-D
2011. dec. 6. 14:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Egy férfi legnagyobb fegyvere az agya. Én erre bukok.
2011. dec. 6. 15:20
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ha meg tudod nevettetni,az komoly fegyvertény.

Nekem általában bejön.

2011. dec. 6. 15:48
 15/19 .Daniel. ***** válasza:
A nőnek a nőiessége a legnagyobb fegyvere. A nő attól lesz nőies amit leírtál. A férfiaknak ugyanígy a férfiasságuk a legnagyobb fegyverük. Hogy ez pontosan mi azt most nem írom le de azt elárulom hogy ha magabiztos vagy,ön és céltudatos, bátor stb....akkor az nagyon férfias:) Ja még annyit hogy ha visszatartod a sírást az nem férfias hanem cinkes. Egy igazi férfi fel meri vállalni az érzéseit és ezzel együtt a könnyeit is. Ettől lesz bátor.
2011. dec. 6. 15:49
 16/19 anonim ***** válasza:

Engem a barátom az eszével vett le a lábamról. Szerintem az intelligencia lehet a férfiak kevés részének az igen "éles" fegyvere.

19L

2011. dec. 6. 17:03
 17/19 anonim válasza:

Baseball ütő, a nő képtelen lesz ellenállni :D

Na, de viccet félretéve ez emberfüggő, van amelyik a kinézetet, van amelyik az intelligenciát és van amelyik a pénztárcát nézi (utóbbit ha lehet kerüld), ki kell ismerni.

(De vész esetére még mindig ott van a baseball ütő ;D)

2011. dec. 6. 18:22
 18/19 anonim ***** válasza:
25cmes kárász
2011. dec. 8. 00:16
 19/19 anonim válasza:

A nyelvtudása.

Lásd a szuahéliül beszélő postásokat!

2023. júl. 5. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!