Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek közül melyik filmet nézzük meg moziban? Nehéz a döntés.
Figyelt kérdés
18/L, 19/F (én), kéne egy jó film, itt a lista, csak nem akarok túl csöpögőset meg túl erőszakosat sem, sem gagyi vígjátékot. Azt akarom, hogy neki is tetsszen.
Palace Westend
A Guardista
Álcák Csapdája
Alkonyat - Hajnalhasadás I. rész
Az adósság
Csizmás, a kandúr 3D
Delfines Kaland 3D
Éjfélkor Párizsban (f/sub)
Finánc a pácban 12
Finánc a pácban 10
Halhatatlanok 3D
Hogyan lopjunk felhőkarcolót
Hupikék Törpikék 3D (mb)
Karácsony Artúr 3D
Kémkölykök 4D: A világ minden ideje
Lopott Ido
Parajelenségek 3
Rumnapló
Tengerre franciák!
Tin Tin Kalandjai 3D
Válogatott gyilkosok
2011. dec. 5. 13:14
1/6 anonim válasza:
inkább vidd el valami művészmoziba.. még a felhozatal is jobb általában mint a mainstream szenny. na meg olcsóbb is.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi Tudsz mondani példának valamilyent?
2011. dec. 5. 13:19
4/6 anonim válasza:
ebből a listáról maximum a Tintinre mennék el, az nagyjából megfelel azoknak a kritériumoknak, amit leírtál;ámbátor az sem érdekel ezek közül... :)
5/6 anonim válasza:
Ezek közül vagy a Parajelenségek 3 (persze csak akkor ha láttátok az előző részeket) vagy a Hogyan lopjunk felhőkarcolót (ennek jónak tűnt az előzetese, de ízlések és pofonok...). Ismerőseim közül még sokan dicsérték a Lopott időt is, de azt nem tudom milyen.
6/6 anonim válasza:
KÉMKÖLYKÖK 4 D :D Vigyetek engem iiiiiiis <3 <3
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!