Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen leégettek mit tegyek?
14 vagy? A feszes kis puncidat akarja! Mellesleg csak egy darab húsnak néz téged és simán megírhatná a taplóság és s€ggfejedelemség nagykönyvét csak magáról!
Ha f@sz kell neked minden áron, akkor azt tőlem is kaphatsz, de azilyen tahókat messzire kerüld el és töröld fészbúkról is!!!
Ha ezek után még megbocsátasz neki, akkor még hülye is vagy nem csak hiszékeny!
tegnapelőtt 20:19
Kérdezd meg a tanító nénit, de szopatáshoz nem kell óvszer, max a finnyásabb prostiknál. :D
Huu tuti ne menj at!Sztem csak valami perverz allat lehet ilyen marha elobb leeget azt meg athiv magahoz.
Vmi hulyesegre keszul.
Miért lenne perverz? Már a perverzió az is ha le akarja fektetni? :D
19N
tegnap 19:58
Én szívesen vesztettem volna el így mikor 14 voltam
27F
tegnap 19:58!
Nem, nem így vesztettem el. Egy ilyen helyzetben kiröhögöm és otthagyom az illetőt. Átlátszó az egész. Nem hiszem el, hogy ebben a túlszexualizált világban egy lány, aki szexshopokba kísérget egy fiút, nem von le egyértelmű következtetéseket. Még mindig tartom, hogy ez nem perverzió a fiú részéről-egy teszt volt, hogy belemegy-e és a kis drága nem kérte ki magának. Az sem perverzió, hogy a fiú le akarja fektetni. A korkülönbségen meg sem lepődök, az egyik kiskorú, a másik nagykorú. A nagykorút a farka irányítja, a kiskorú meg nyálát csorgatva szalad az idősebb után. Inkább 14-18 mint 14-27...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!