Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódik hozzám? Hogyan adjam a tudtára finoman, de egyértelműen h többet akarok haverkodásnál?
látásból én ismertem az előtt is. nemtom h ő felfigyelt-e rám. őszi szünet előtt 1x beszéltünk az utcán. aztán bejelöltem fb-on, párszor dumáltunk. aztán vhogy hetekig nem futottunk össze. közben teljesen más lett a hajam. és legközelebb élőben rögtön megismert, messziről mosolygott rám. (mindig viszonozza is, ha én mosolygok.) egész jókat beszélgetünk, nevetünk.
de nem tudom bejövök-e neki. vagy még korai? nem akarok nyíltan rákérdezni. a pasinak kell lépni. (így is én szólítottam le) hogyan utaljak 1értelműen?
esetleg ezek alapján szerintetek bejövök neki? ja és egyidősek vagyunk 16L
Szerintem pont a másik oldal miatt mondhatta. Nem jössz be neki.
Viszont miért nem kérdezed meg te magad, persze csak finoman? A visszautasítás is jobb, mint az évődés!
Amíg nem utasít vissza, addig ne. De amíg nem kérdezel rá, addig nem is fog kiderülni, legalábbis az írásodból ítélve.
Van olyan pasi, akinél a nőnek kell kezdeményeznie. :)
Ha nem akarsz egyértelműen rákérdezni, egy beszélgetés alkalmával kérdezd meg, hogy neki milyen nők jönnek be?
velem is ugyan ez a helyzet... csak mi 5 éve ismerjük egymást és együtt is megyünk suliba reggelente meg néha haza is :D én sem tudom, hogy hogy juttassam a tudtára azt, hogy tetszik.. meg amúgy is félek az egésztől, hisz ha nem akar többet barátságnál, akkor lehet ezt a baráti kapcsolatot is tönkreteszem ezzel...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!