Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha visszahúzódó típus vagyok, tetszik egy lány és nem merem bevallani neki?
A szüleink nemzedéke ilyenkor egy szép csokor virágot vett, s ráírta a kísérőkártyára egy butuska sláger szövegét: "Helyettem kis virág, tégy te vallomást..."
Az üzenet egyértelmű, s az aláírás lehetőséget adott a viszontvallomásra. Ha az illető hölgy reakciója bátorítást jelentett: nem kellett félni többé, ha elutasító volt: fölösleges volt már félni.
Azt hiszem, több tekintetben is érdemes lenne a régi romantikus szokásokra rakódott vastah porréteget eltüntetni. Javaslom próbáld ki ezt a csokrétás módszert.
üdv.: hegedor
nos, szerinted a következőt kell tenned:
1. csak lazán kérdezd meg hogy nem jön-e el veled egy randira
2. gyűjts bátorságot, és magabiztosságot-ne lássa rajtad, hogy annyira belezúgtál, hogy félsz tőle
3. és még csak véletlenül se mondd neki, hogy szereted, mert attól csak megijed
Bátorság kell, de nem azért hogy kitálalj előtte. Ha ő nem érez hasonlóképpen, akkor nem igazán tud mit kezdeni a helyzettel, és jön a maradjunk csak barátok duma. Csak lazán, kérdezd meg, hogy szereti-e a forró csokit? Ha igent válaszol, akkor kérdezd meg, hogy mikor inna veled egyet?
tényleg ennyire egyszerű. Ha nemet mond, akkor felejtsd el a lányt, mert nem fogja meghatni a belédszerettem szöveg. Tudom hogy nehéz, de így csak magadat égetnéd meg, és talán már nem is lennétek utána jóban.
Ha mégis kitálalsz neki, amire nagyon szépen kérlek, ne vetemedj, erőszakold ki az igent, vagy nemet válaszként, mert különben hónapokig játszani fog veled. A várjunk csak duma, meg legyünk csak barátok már egyértelmű nem.
mindent bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!