Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány és 34 éves pasi? Sok a korkülönbség?
az a válaszolo azt irta hogy 16 VOLT mikor megismerkedett vele. félreértelmezted.
amugy meg mindenkinek szive joga. ha dul a láv akkor hajrá
Én most 22 vagyok és nemrég szakítottam 4 év után a barátommal aki 12 évvel idősebb nálam. Miért? Mert mikor 18 voltam nem tudtam magamról, hogy mikor akarok gyereket és családot, pedig a srác nem titkolta, hogy már azt szeretne. Hiába voltam én is érett a koromnál akkor, most még nem akarok gyereket ennyi idősen, de a barátom teljesen jogosan már ezt tervezte. Keserves szakítás volt, mivel sokmindenben nagyon jól kijöttünk, csak már irányba ment el az életünk.
Lehet menő a barátnőid elött, hogy huuu mennyivel idősebb a pasim, de azért számold hozzá, hogy lehet 20-as évid elején már családot kellene alapítanod miatta. Igy is érett vagy?
Mi a garancia akkor ha két hasonló korú ember jön össze ? Semmi. Sőt.
A válás ma már olyan semmiség.Sajnos !
Ne nézd a kort.Emberek vagytok .szertitek egymást.kész.
Ha vége lesz vége lesz de lehet h hosszu szerelmes éveket éltek majd meg.
én 16 vagyok a "pasim" 40..beismerem...a pénzéért keztdem el vele járkálni ide oda, hamar beleis szerettem az életbe:D
de azóta eltelt fél év, és már hozzászoktam a pénzhez...alapból se rossz az nayagi háttré anyámék felől, de azért ez más... szval hozzászoktam már nem tud újat adni a pénz..és mégis mellette vagyok..sőt tervezem az esküvőt,,,ami kicsit odébb lesz még... nah de miért is?
csaknem szeretem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!