Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 18 éves lány és 34 éves pasi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves lány és 34 éves pasi? Sok a korkülönbség?

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 16:56
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Amikor összejöttek akkor volt 16 a lány és 38 a pasi.. most 5-6 évvel idősebbek... Különben gratulálok nektek, kívánom hogy legyeket együtt sokáig, boldogságban!
2009. máj. 14. 17:18
 12/26 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudom, minek kellett volna bezáratni.. Ez a "szabály" azokra vonatkozik, akik kihasználják a másikat és felszínesen, éretlenül állnak a dolghoz.

Mi normálisan álltunk hozzá, és ha egy kicsit is gondolkodtam azon, hogy hopsz, de sok év van közöttünk (a sz@r körülményekről nem is beszélve), akkor a világ legjobb dolgától fosztottam meg volna mindkettőnket, mert mi TÉNYLEG egymásnak vagyunk teremtve, mégha gagyin hangzik is, és ha sok dolog nem is passzol, ez igen, és ennyi elég is.

helló.

2009. máj. 14. 17:20
 13/26 anonim ***** válasza:
69%
Sok,de nem a korkülönbség a legfontosabb,ha szeretitek egymást!Én alapból nem kezdenék egy 18 éves lánnyal, pedig én is 34 vagyok,de ha szeretném azt a lányt valószínűleg "elgondolkodnék" rajta,és elsősorban azt venném figyelembe,hogy a lányt mennyire zavarja ez a dolog?Más véleménye nem igazán érdekelne!
2009. máj. 14. 17:20
 14/26 anonim ***** válasza:
55%
Szóval hajrá kedves Kérdező, szerintem hallgass a szívedre;)
2009. máj. 14. 17:22
 15/26 anonim ***** válasza:
48%
Tényleg,miért pontozzátok le azokat akik nem tartják soknak?Csak a véleményüket mondták el!
2009. máj. 14. 17:35
 16/26 anonim ***** válasza:
65%
Én 17 voltam, ő 36.4 évig tartott, a gyerekei miatt mentünk szét, már menyasszony voltam.Nem a koron múlik, a mai napig szeret.
2009. máj. 14. 17:56
 17/26 anonim ***** válasza:
55%
Mar mas is kerdezte ,hogy sok a korkulombseg ? DE NEM !!!Szerintem ,ha szeretitek egymast nem sok .MAsokkal pedig nem kell foglalkozni . Mi is nagyon jol meg vagyunk a parommal en 17 O pedig 34 !:)Szeretjuk egymast es ez a lenyeg !Ja es egyre tobben van ,hogy sok a korkulombseg a parok kozott !Szoval ne aggodj :)
2009. máj. 14. 18:06
 18/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mkinek!
2009. máj. 14. 18:17
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Valóban sok, de cs azt tuom mondani énis amit pár válaszoló.. Tehát ha érettebb vagy az átlagnál, szereted, megértitek egymást és remekül megvagytok, akor nemszámít.

Az én oszt.társam nemrég lefekdüt egy 38éves pasival(szerelmes belé) akinek családja van.. felesége+két gyerek. Na ez az ami nemmindegy sztem. Én ilyenre képtelen lennék, nemtudom h tehette ezt, ha tudja h van családja.. Na meg a pasi is, h hagtya h elcsábítja.. V fordítva, nemtom. Mindegy, a lényeg h Te ezt ne tedd. Csak ha nem nős és nincsenek gyerekei...

2009. máj. 14. 18:21
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja és 17éves a csaj, meg énis.előző voltam.
2009. máj. 14. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!