Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány és 34 éves pasi? Sok a korkülönbség?
Nem tudom, minek kellett volna bezáratni.. Ez a "szabály" azokra vonatkozik, akik kihasználják a másikat és felszínesen, éretlenül állnak a dolghoz.
Mi normálisan álltunk hozzá, és ha egy kicsit is gondolkodtam azon, hogy hopsz, de sok év van közöttünk (a sz@r körülményekről nem is beszélve), akkor a világ legjobb dolgától fosztottam meg volna mindkettőnket, mert mi TÉNYLEG egymásnak vagyunk teremtve, mégha gagyin hangzik is, és ha sok dolog nem is passzol, ez igen, és ennyi elég is.
helló.
Valóban sok, de cs azt tuom mondani énis amit pár válaszoló.. Tehát ha érettebb vagy az átlagnál, szereted, megértitek egymást és remekül megvagytok, akor nemszámít.
Az én oszt.társam nemrég lefekdüt egy 38éves pasival(szerelmes belé) akinek családja van.. felesége+két gyerek. Na ez az ami nemmindegy sztem. Én ilyenre képtelen lennék, nemtudom h tehette ezt, ha tudja h van családja.. Na meg a pasi is, h hagtya h elcsábítja.. V fordítva, nemtom. Mindegy, a lényeg h Te ezt ne tedd. Csak ha nem nős és nincsenek gyerekei...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!