Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. A szemüveges lányokhoz másképp álltok hozzá?
Vannak lányok akik nekem szemüvegesen sokkal jobban tetszenek. De persze az fontos, hogy stílusos legyen a szemüveg, illjen a lányhoz, arcához... Szoval egyáltalán nem hátrány a szemüveg, csak az a lényeg h passzoljon hozzád!
15/F
van akinek kifejezettem jól áll a szemüveg, egyáltalán nem negatívum ha van, de persze az se ha nincs, szóval ilyeneken hülyeség filózni :)
20/F
nem is szoktam észrevenni, és a fiúk nagy rész így van vele, nem jelent hátrányt vagy előnyt
de jól is kell választani
a fekete keretes homárszemcsit ki nem állhaton
18f
Én is az vagyok csak nappal kontektlencsézem.
Ma megismertem egy 15 éves szemüveges lányt, és rettentő cuki(!). valahogy jobban is vonz kicsit a szemüveg, mert talán olyan "jókislány" feelinget ad.
f18
Igen másképp állok hozzájuk: imádom őket és csak szemüveges barátnőim voltak! Szóval ez nem hátrány egyáltalán, csak általános suliban csúfolják emiatt az embert!
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!