Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk. A szemüveges lányokhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk. A szemüveges lányokhoz másképp álltok hozzá?

Figyelt kérdés
mármint...tudom, hogy hülye kérdés, mivel sok lányt lehet látni, aki szemüveges és van pasija. de mégis én mindig azt gondolom, hogy nekünk, lányoknak a szemüveg hátrány. pedig nekem a fiúknál nem probléma a szemüveg, de lehet, hogy csak azért, mert én is az vagyok. szóval a szemüveg számít? köszönöm előre a normális kommenteket. :) 15/l
2011. dec. 3. 19:11
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
0%
a szmüvegesek csúnyák
2011. dec. 3. 19:53
 12/38 cynic ***** válasza:
100%
nekem nagyon bejön, feltéve, hogy jót választasz, mint ahogy az előző is írta.
2011. dec. 3. 19:53
 13/38 anonim ***** válasza:
55%
A szemüveges lányokat többnyire szebbnek találom mint azokat, akik nem azok. :)
2011. dec. 3. 19:56
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem , egyáltalán nem befolyásol, se negativan, se pozizivan
2011. dec. 3. 20:03
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Vannak lányok akik nekem szemüvegesen sokkal jobban tetszenek. De persze az fontos, hogy stílusos legyen a szemüveg, illjen a lányhoz, arcához... Szoval egyáltalán nem hátrány a szemüveg, csak az a lényeg h passzoljon hozzád!

15/F

2011. dec. 3. 21:00
 16/38 PoK válasza:
33%
en lattam olyan szemuveges csajt hogy óóóóóóóóóóóóóáááááááááááááá ugy meg ****nalak
2011. dec. 3. 21:10
 17/38 anonim ***** válasza:

van akinek kifejezettem jól áll a szemüveg, egyáltalán nem negatívum ha van, de persze az se ha nincs, szóval ilyeneken hülyeség filózni :)

20/F

2011. dec. 3. 23:09
 18/38 anonim ***** válasza:
79%

nem is szoktam észrevenni, és a fiúk nagy rész így van vele, nem jelent hátrányt vagy előnyt

de jól is kell választani

a fekete keretes homárszemcsit ki nem állhaton

18f

2011. dec. 3. 23:40
 19/38 anonim ***** válasza:

Én is az vagyok csak nappal kontektlencsézem.

Ma megismertem egy 15 éves szemüveges lányt, és rettentő cuki(!). valahogy jobban is vonz kicsit a szemüveg, mert talán olyan "jókislány" feelinget ad.

f18

2011. dec. 3. 23:49
 20/38 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:
79%

Igen másképp állok hozzájuk: imádom őket és csak szemüveges barátnőim voltak! Szóval ez nem hátrány egyáltalán, csak általános suliban csúfolják emiatt az embert!

22/F

2011. dec. 4. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!