Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek imponál ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek imponál ha egy fiú lájkolja a facebook bejegyezéseidet?

Figyelt kérdés

Nem szoktam lájkolni imponálás céljából, de észrevettem, hogy rengeteg fiú csinálja ezt. Segít/ér valamit ez?

kort/nemet.

2011. dec. 3. 16:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem ér semmit, akár az egész facebook 22/F
2011. dec. 3. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Pontosan!21/L
2011. dec. 3. 16:38
 3/8 anonim ***** válasza:
igen, de csak egy valaki szokta 20
2011. dec. 3. 16:57
 4/8 anonim ***** válasza:
inkább kérd el a tel számát és hivd el randira
2011. dec. 3. 20:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem, főleg ha mindent(!) lájkol, az igazán nem rátartozó csip-csup dolgokat is, az annyira idegesítő tud lenni! :S

Szerintem ha valaki tetszik, és azért érdekel, inkább beszélgess a lányzóval. És azt lájkold, ami tetszik, az többet ér. :)

21/L

2011. dec. 3. 20:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi az a facebook?
2011. dec. 3. 22:04
 7/8 anonim válasza:

Ha még tizenévesek vagytok akkor biztos jó, vagy mit tudom én?!:D De ha már felnőttek vagytok akkor szerintem ez már egy picit furi,nekem legalább is.

22/L

2011. dec. 4. 22:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt tudni kell a facebookról hogy a facebook csal erről szól. Mit vártok? Kirak valaki magáról egy képet, akkor tudjátok hogy befogják likeolni, csak erről szól az egész. Felraktok magatokról meggondolatlanul egy képet aztán rámentek a ' törlés ' - re és azt hiszitek hogy minden meg van oldva.. felejtsétek el mert ha felraktál magadról egy képet az már bekerül automatikusan az adatbázisba. És ha például lesz egy komoly munkahelyed, kikérhetnek rólad bármit hogy te facebookon miket nézel, likeolsz, osztasz meg, még ha ki is törlöd amit megosztottál, akkor ugyan úgy ott van a facebooknak :)
2016. szept. 4. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!