Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van, miért csak velem történik mindig minden így?
"nem szoktam még ráírni meg keresni se a fiúkat, van bennem csajos tartás..."
tudod az emberi kapcsolatok a kölcsönösségen alapulnak, ahogy te elvárod hogy a másik megérdezze tőled, hogy "hogy vagy?" úgy a másik félnek is jól tud esni ha érdeklődsz felőle. megint csak azt tudom mondani, hogy zsák a foltját. ilyen felfogással pont ilyen fiúkat érdemelsz, akik pont úgy leszarják a pofádat, mint te az övéket. ez nem női tartás hanem parasztság és önteltség. nekem biztos nem lenne rá szükségem...
(Ne sértődj meg azon amit most fogok írni nem sértésnek szánom)
A kérdésedre a válsz:Azért mert ők is beszélnek 3 lánnyal és ők is a legjobbat fogják választani és ezek szerint nem te voltál a legjobb.
Az meg hogy nem keresed a fiúkat az nem női tartás hanem egyszerűen beképzeltség.Ha te elvárod a fiúktól hogy foglalkozzanak veled akkor neked is ismerkedni kéne mert ha ilyen hozzáállással fogsz tovább gondolkodni akkor ne is vár másmilyen pasikat.
20/F
Utóirat:Kiírhatnád hogy hány éves vagy legalább illemből
azé mivel nemismerjük a csajt, sem a környezetét, nemkéne kifejezettem őt hibáztatni :D utolsóval meg nem értek egyet.
mondjuk kérdező: a pasik akik betalálnak milyen életet élnek? jönnek mennek állandóan a munkájuk miatt, vagy csak szépe, szolidan, ráérősen éldegélnek?
ha az előbbi, akkor megértem őket, ha nem akkor nem.
én ha megbeszélek valakivel valamit, akkor úgy csinálom hogy ne jöjjön közbe semmi.(biztos hogy nem úgy hogy 1 időpontra rakok 2 randit :DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!