Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan lehet tudni akár az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni akár az első randin, hogy tetszek neki?

Figyelt kérdés
Többször hívtam már el lányokat "randizni" de az első találkozás után mindegyiknek ugyan az lett a vége, vagy én értettem félre és ezért nem lett belőle semmi, vagy csak simán a csajnak nem jöttem be... Mik az árulkodó jelek? Miből tudhatom, hogy lesz e következő randi? Hogy ő is szeretne következő randit? 16/F köszi a válaszokat előre is.
2009. máj. 13. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Hogy randizgatsz, ez már óriási előrelépés, másoknak még ez is nehézséget okoz. De akkor az első pont, hogy hogyan hívj el egy lányt randizni, ez kipipálva.

Úgy tudhatod meg, hogy akar-e veled újra randizni, hogy elhívod újra. Ha egy lányra jó benyomást teszel, akkor el akar menni legközelebb is. Akkor nem teszel rá jó benyomást, ha nem figyelsz rá, egoista vagy, udvariatlan vagy, modortalan vagy, tolakodó vagy, büdös vagy, ápolatlan vagy, tapintatlan vagy, tapló vagy. Figyelj, hogy ezekbe a hibákba ne ess bele. Így utólag meg vizsgáld meg, hogy ezek alapján nem adhattál-e az eddigi lányoknak okot arra, hogy meneküljön-e előled.

2009. máj. 13. 21:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Légy férfi. hivd el újra randira.ha elfogadja oké ha nem akkor udvarolj tovább .a lányok szeretik kéretni magukat.

h a egyszer már randizott veled biztos szimpi vagy neki

2009. máj. 13. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
onnan ,hogy nem mondja de g*ci ronda vagy :D
2009. máj. 14. 14:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, főként a legutolsónak... De pl nincsenek olyan mondatok vagy témák amit ha felhoz akkor nem tetszem neki?
2009. máj. 14. 20:03
 5/6 anonim válasza:

előzőre: csak azért kéretjük magunkat, mert akkor vagyunk számotokra érdekesek...

egyébként nem tudom, h a lányokra is igaz-e, de én akkor veszem észre egy pasin h tetszem neki, ha a számat nézi... nah olyankor már tudom h nemsokára megcsókol :) de egyébként ilyenek pl h: gyakran hozzád ér...

2009. máj. 17. 20:24
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2009. máj. 18. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!