Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti miért nem vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti miért nem vagytok képesek lejjebb adni az igényeiteket, és olyan pasiknak is esélyt adni, akik nem a legszebbek, de emberileg a legjobbak közé tartoznak?

Figyelt kérdés
Ha egyszer egy lány azt mondja, hogy nem, akkor nem tágít és nem ad 2. esélyt. Ne írkáljátok, hogy van olyan hogy nem jön be, aztán megismeritek és hirtelen megszépül az ember a szemetekben, mert ilyen csak az ide írkáló lányok esetében van, meg a mesékben. A valóságban ha egy lány azt mondja, hogy nem(pedig nincs barátja)utána hiába töröm magam és próbálok emberileg olyan lenni, hogy az a lányoknak tetsszen, akkor sem néznek rám azok többet férfiként. Ha elsőre nem jössz be, akkor véged van, nincs esélyed a legtöbb lánynál(akinek elsőre nem jöttél be). Én most nem csúnya, hanem átlag külsejű pasikról beszélek.
2011. nov. 29. 22:14
1 2 3
 21/30 napietus ***** válasza:

a munkaadód sem fog 2. esélyt adni, ha már az 1. interjún nem vagy neki szimpatikus. tetszik, nem tetszik, a világ az ilyen.

igények lejjebb adásáról:

van 5 milliód. vehetsz érte olyan kocsit, amire mindig vágytál, vagy olyat, ami szintén elég jó, végülis megfelelne. melyiket választod? kínálják mind a kettőt, meg tudod venni mind a kettőt. nos?

2011. nov. 30. 01:10
 22/30 anonim ***** válasza:
85%

Etus! Most komolyan... Te tényleg kilóra méred az értékeket? Nem mondhatsz ilyen felszínes hülyeséget...

Feltehetjük fordítva is. Csak ne pénzben... Van egy srác, akinek olyan az ideálja, akik kikosarazzák a francba. Most akkor jöjjön össze egy olyan lánnyal akire még csak fel sem áll a zászló? Beletörődésből? Az a kapcsolat sem lesz semmire sem jó...

A nyújtózkodjunk ameddig a takarónk ér hozzáállás sajnos a vonzódásban nem tud érvényesülni. A kémiát nem tudod befolyásolni.

Te könnyen beszélsz. Ahogy korábbi hozzászólásaidat olvastam, te sem egy sima átlagos lány vagy.

Könyű megmondani a szerencsétlennek, hogy ne legyen szerencsétlen. Pláne ha az észt osztó az. (átvitt értelemben, nem rád céloztam, hogy szerencsés vagy)

Kérdező:

Én az első kommentelővel értek egyet. Szánalmasnak érezném magam, ha a párom "csak elfogadna", vagy megsajnálásból lenne velem. Nekem az rosszabb még a magánynál is. Ki nem állhatom a lesajnáló tekintetet...

Olyan lányt kell keresni, aki neked is megfelel és akinek te is megfelelsz. Erre nekem is kb 2% esélyem van, de inkább leszek egyedül harmincévesen, mint hogy olyannal legyek akivel nem akarok vagy olyan legyen velem aki nem akar...

Vannak akiknek jobbat adott a teremtő, van akinek rosszabbat. Az élet sajnos ilyen szar :))

Baromira bírom, mikor az ilyen cuki lánykák belökik társkeresőbe életfilozófiának, hogy az élet szép :D Hát nekik lehet... Mások meg szenvednek :\

21F

2011. nov. 30. 03:16
 23/30 anonim ***** válasza:

Utolsónak!

Egyetértek veled, csak megjegyzésként írom, az élet szép életfilozófia az én olvasatomban (azonos című film alapján) pont azt jelenti, hogy bár az élet kemény és kegyetlen, de a hozzáálláson múlik, hogy meglátjuk-e benne a szépséget...

2011. nov. 30. 08:48
 24/30 anonim ***** válasza:

Ja, és nem cukilánykaként írtam ezt :D

(Elsõ voltam)

2011. nov. 30. 08:50
 25/30 anonim ***** válasza:

azert tisztessegesen elkanyarodtatok a kerdestol.

:)

amugy teny,a mai fiatal lanyok nagyresze alomvilagban el.

kb 100bol 99 ugyanazt az egy szerencsetlen pasit keresi(jajj neki,ha megtalaljak)csak epp arrol feledkeznek meg,hogy a masik is valaszthat.

sajnos egyre altalanosabb az a tevhit,hogy "kegy,ha egy pasi megkap".

pedig nem.

egyuttleteket a lany nem elvezi?dehogynem.

akkor miert lenne kegy?

amugy-tapasztalat-a barbiebabak pont annyit ernek,amennyi a sztereotipiakban szerepel.

csinos test,nulla agy,semmi eletelkepzeles(max.az apuci majd eltart idea)es ennyi.

es az pedig csak hab a tortan,hogy nagyreszuk szexualisan sem tudja azt,amit el szeretne hitetni magarol.

:)

ugyhogy en tartom magam funkadeli feri soraihoz,

"nem vagyok kiralyfi,nem is kell kiralylany".

az "onjelolt szepsegkiralynoket" meg abajgassa az,akinek csak az optikai tuning szamit.

2011. nov. 30. 09:33
 26/30 anonim ***** válasza:
Amúgy, kedves kérdező. A fiúk is ugyanezt csinálják....
2011. nov. 30. 11:24
 27/30 anonim ***** válasza:
Én meg megveretésről és feljelentésről hallottam, mert egy-egy őrült nem értette, mi az, hogy "nem". Annak is oka van, ha valaki eldöntötte, hogy nem kellesz, azon kívül, hogy nem zaklatod elég kitartóan.
2011. nov. 30. 12:37
 28/30 anonim ***** válasza:
Én se tudnák olyan csajjal lenni aki nem jön be...és ha vele lennék azzal nem csak magamat csapnám be, de őt is és ez idővel kiéleződne és eldurvulna.
2011. nov. 30. 13:35
 29/30 anonim ***** válasza:

ha valaki nem jön be és teper továbbra is ált. olyankor szólok egy haveromnak, hogy segítsen lekoptatni...

amíg világ a világ mindig lesz olyan, akinek nem jössz be és aki neked nem fog bejönni... ez ösztön, nem tehetsz ellene semmit :)

2011. nov. 30. 16:56
 30/30 anonim ***** válasza:
Ez nem a lány igényeinek lejjebb adásain múlik. Ha valaki nem tetszik neki, nem képes beleszeretni az erősködhet akárhogy, nem fog sikerülni... Próbáltam már srácba tudatosan beleszeretni, mert tudtam, hogy rendes srác, d mégse nem ment. Az érzéseknek nem lehet parancsolni, de ez a fiúknál is ugyanígy van.
2011. nov. 30. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!