Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti miért nem vagytok képesek lejjebb adni az igényeiteket, és olyan pasiknak is esélyt adni, akik nem a legszebbek, de emberileg a legjobbak közé tartoznak?
És attól jobb, hogy itt nyivákolsz?
Nem gondolod, hogy nem a külsőd miatt nem kellesz a nőknek, hanem mert nem egy lelkisérült kisfiút akarnak pátyolgatni, inkább egy férfira vágynak?
Nem egy olyan ronda férfit ismerek, aki boldog párkapcsolatban él. Ha elhiszed, elhiszed, ha nem, nem... igazából nem érdekel, de magaddal cseszel ki, ha az önsajnálatba merülsz ahelyett, hogy tennél valamit, hogy megoldd a dolgaidat...
"akkor sem néznek rám azok többet férfiként"
A rinyálásod alapján megértem a lányokat.
Nézd meg a szüleidet! Ha nem supermenek, akkor vagy a postás a valódi apád vagy mégis van esélye egy átlagos pasinak.
A lányokat már csak akkor szabad megkérdezni, mikor már igent akarnak mondani.
a téma kerülésével vallottad be,hogy te sem járnál egy csúnyával...akkor mért járna veled az akinek nem jössz be?
ha nekem nem jön be valaki sírhat akárhogy,nem...adnék is neki egy esélyt szánalomból is csak még idegesítőbbé válna mindene. sőt engem már az is idegesít ha kikosarazom és tovább teper..
Vagy a kikosarazó ne véletlen kosaraz ki és a végén letépi a fejed a helyéről és a képedbe vágja, h felejtsd el,nem vagy az esete.
És ilyenkor jön a nyafogás,mert "senkinek" nem jössz be...
akkor most megpróbálom a fejedbe verni
NEM VAGY AZ ESETEM = NEM TETSZEL = SZERINTEM CSÚNYA VAGY
ekkora gyökér nem lehetsz.
Kedves kérdező!
Tényleg semmit sem jelent, hogy nem vagy az esete, de ha ezt mondja, az azt jelenti, hogy nem tetszel neki, nem vagy szimpatikus.
Ha egy lány határozottan nemet mer mondani, akkor tiszteletben tartom a véleményét. (Olyan hülye nem vagyok, hogy idő előtt kérdezgetem.)
Egy példa alapján törvényszerűséget feltételezni ostobaság.
Így van. Nem vagy az esetem= felejts el! Nem lesz köztünk semmi!
Csak árnyalva,h ne essen olyan rosszul. A teperésrőp meg csak annyit,h igen,van, aki beadja a derekát- ám a legtöbb nőt borzasztóan idegesíti és frusztrálja, ha pasi nem veszi észre magát és a helyzetet,h jobb lenne a nőt békén hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!