Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy randin a fiúnak kell fizetni mindent vis ez kötelezö, ha már fele fele akkor már a lány hisztizni fog?
Ha te hívod meg, te fizess. Egyébként semmi kivetnivaló nincs abban ha a lány kifizeti a saját részét- sőt, abban sincs ha valamikor ő hív meg.
19L
Szerintem igenis legyen annyira lovagias egy férfi, hogy az első 1-2 randin meghívja a lányt. Ettől még egy nő sem lesz anyagiaskodó p.icsa. Sőt egy normális nő megpróbálja ezt viszonozni (mondjuk fizeti a második kávét vagy ilyesmi). Volt olyan randim, ahol 3 perccel találkozás után a pofámba vágta a srác, hogy ő már kinőtt a lovagias korból, úgyhogy fizessem csak a saját részem. Nyilvánvalóan nem vártam volna el, hogy egész este csak ő költsön, de emiatt a beszólása miatt rögtön egy smucig p.öcsnek tüntette fel magát.
Mi barátommal amúgy nagyjából ugyanannyit költünk úgy, hogy nem felezzük a kiadásokat, és még a lovagiasság látszata is megmarad: ha kitalálja, hogy menjünk moziba, akkor ő veszi a jegyeket, én a rágcsálnivalót; ha én találom ki, hogy menjünk korcsolyázni, akkor fizetem a koribérlést mindkettőnknek, de ő vesz forralt bort, meg hasonlók.
Első 1-2 randin illetve a későbbiekben is simán kifizetem a lány részét, ha én hívom el valahova, ha csak ő nem mondja, hogy kifizeti az övét (ha lebeszélnéd erről inkább ne tedd, mert megsérted:))...
27F
Ha randira hívsz egy nőt, akkor te fizetsz. Azért randi. Nem azért, mert a nő anyagias, hanem azért, mert ez a szokás.
Még apukám mondta, hogyha egy randi végén a nő nyúl a pénztárcájáért, akkor tudja, hogy a randi nem sikerült.
Én ugyan nem vagyok már mai lány, de még soha nem voltam olyan randin, ahol nekem kellett volna fizetnem a részem. Igaz, olyan volt, hogy mondta a srác, hogy most nem tudunk moziba menni, mert nincs rá keret. Akkor inkább elmentünk sétálni.
Olyan is volt, hogy felajánlottam, és a srác ki volt akadva, hogy akkor most mi van? Randi volt ez, vagy baráti beszélgetés? Szóval ha a barátoddal (aki nő) mész el valahova, akkor fele-fele, ha a csajoddal, akkor te fizetsz. Ez még nem anyagiasság. Az az anyagiasság, ha a nő nem randizik veled, mert nincs menő autód. Meg azért annyira lehet a nő is diszkrét, hogy nem a legdrágább menüt kéri.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!