Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy randin a fiúnak kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy randin a fiúnak kell fizetni mindent vis ez kötelezö, ha már fele fele akkor már a lány hisztizni fog?

Figyelt kérdés
Én speciel a fele fele aránynak vagyok a hive akár az elsö randitól, inkább veszek kis ajándékokat sokszor és ha megyünk eggyütt valahova fele fele.20-és a fölöttiek válaszát várom. Mit gondoltok?
2011. nov. 29. 16:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ha te hívod meg, te fizess. Egyébként semmi kivetnivaló nincs abban ha a lány kifizeti a saját részét- sőt, abban sincs ha valamikor ő hív meg.

19L

2011. nov. 29. 17:42
 12/22 anonim ***** válasza:

Szerintem igenis legyen annyira lovagias egy férfi, hogy az első 1-2 randin meghívja a lányt. Ettől még egy nő sem lesz anyagiaskodó p.icsa. Sőt egy normális nő megpróbálja ezt viszonozni (mondjuk fizeti a második kávét vagy ilyesmi). Volt olyan randim, ahol 3 perccel találkozás után a pofámba vágta a srác, hogy ő már kinőtt a lovagias korból, úgyhogy fizessem csak a saját részem. Nyilvánvalóan nem vártam volna el, hogy egész este csak ő költsön, de emiatt a beszólása miatt rögtön egy smucig p.öcsnek tüntette fel magát.

Mi barátommal amúgy nagyjából ugyanannyit költünk úgy, hogy nem felezzük a kiadásokat, és még a lovagiasság látszata is megmarad: ha kitalálja, hogy menjünk moziba, akkor ő veszi a jegyeket, én a rágcsálnivalót; ha én találom ki, hogy menjünk korcsolyázni, akkor fizetem a koribérlést mindkettőnknek, de ő vesz forralt bort, meg hasonlók.

2011. nov. 29. 17:48
 13/22 anonim ***** válasza:
Érdekes válaszok voltak. 22 évesen volt már jó pár első randim és mindig fele-fele volt a fizetés a lánnyal és nem volt sohasem hiszti belőle és nem volt olyan lány, aki ne akart volna később találkozni velem, így úgy gondolom, nem bántódtak meg. Nem is igen beszéltük meg, ha meg igen, ő hozta fel a témát, hogy legyen fele-fele.
2011. nov. 29. 18:04
 14/22 anonim ***** válasza:
Férfi fizessen, mondom ez nőként, nem azért mert pénzéhes vagyok, de én még a régi nevelésbe nőttem fel, és igenis tartom magam ennyire nőnek. A férjemet is így ismertem meg, és sose kiabálta rám hogy hány mozit fizetett. Ez olyan dolog hogy ő fizeti a mozit,kaját belépőt, stb... de volt hogy itthon voltunk és akkor én főztem( saját kasszából) meg ha itt aludt akkor mostam rá. Ilyenekből sosem csináltunk vitát.
2011. nov. 29. 18:35
 15/22 anonim ***** válasza:
23N (előző)
2011. nov. 29. 18:37
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is a férfi fizessen..nemtudom miért de ez ígyvan:)
2011. nov. 29. 18:55
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként nem várom el, hogy az első randin fizesse az én fogyaztásomat vagy más költségemet. Mindig felvetem a felezést, eddig senki nem mondta, hogy ő a herceg és ki akarja fizetni az enyémet. Furcsán is néznék rá. Ha majd együtt vagyunk, ismerjük egymást, akkor fizetheti, de az első pár alkalommal, mikor nem ismerjük szinte egymást, akkor ne fizesse.
2011. nov. 29. 19:04
 18/22 anonim ***** válasza:

Első 1-2 randin illetve a későbbiekben is simán kifizetem a lány részét, ha én hívom el valahova, ha csak ő nem mondja, hogy kifizeti az övét (ha lebeszélnéd erről inkább ne tedd, mert megsérted:))...

27F

2011. nov. 29. 19:57
 19/22 anonim ***** válasza:
nos,ha középsulis a srác akkor fele-fele,mivel ugye nem várhatja el hogy a srác fizessen mindent,mennyi pénzt kérjen a szüloőktől?és a nyári munkából megélni nemlehet 1 évre,ha már idősebb akkor se kel mindent a férfinek álllnia,persze ami nem olyan drága azt állja de amúgy fele fele,
2011. nov. 29. 20:40
 20/22 anonim ***** válasza:
90%

Ha randira hívsz egy nőt, akkor te fizetsz. Azért randi. Nem azért, mert a nő anyagias, hanem azért, mert ez a szokás.

Még apukám mondta, hogyha egy randi végén a nő nyúl a pénztárcájáért, akkor tudja, hogy a randi nem sikerült.

Én ugyan nem vagyok már mai lány, de még soha nem voltam olyan randin, ahol nekem kellett volna fizetnem a részem. Igaz, olyan volt, hogy mondta a srác, hogy most nem tudunk moziba menni, mert nincs rá keret. Akkor inkább elmentünk sétálni.

Olyan is volt, hogy felajánlottam, és a srác ki volt akadva, hogy akkor most mi van? Randi volt ez, vagy baráti beszélgetés? Szóval ha a barátoddal (aki nő) mész el valahova, akkor fele-fele, ha a csajoddal, akkor te fizetsz. Ez még nem anyagiasság. Az az anyagiasság, ha a nő nem randizik veled, mert nincs menő autód. Meg azért annyira lehet a nő is diszkrét, hogy nem a legdrágább menüt kéri.

30/N

2011. nov. 29. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!