Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a szöveg minden csajnál, hogy "biztos csak azt akarod"? Valami beidegződés? Mikor megakarok ismerkedni egy csajjal, miért jön mind egyből ezzel a szöveggel?!
15.43-nak
"Miért jó hogy összeszedsz egy csajt és csak megdugod?"
Ezt ne tőlem kérdezd hanem attól a sok szerencsétlentől (és ez itt most nem sértés akar lenni) aki nap mint nap teszi fel itt a kérdéseket, hogy normális, érzelemmel közeledő fiúk miért nem kellenek a lányoknak?
Nagyon fiatalon én is közéjük tartoztam, de én még időben tudtam váltani, engedtem az evolúciónak és láss csodát lettek csajaim, több is.
15.34-es vagyok.
"legtöbb pasi nem képes értelmes dologról beszélgetni, csak olyanról amiben szex, nők, és hasonlók vannak.
Ilyesmiről ne kérdezgesd a csajokat, mert azt hiszik csak ez érdekel."
Nem szoktam felhozni a szex témát, amíg nem tartunk ott, hogy egyáltalán beszélni lehessen róla, nem hogy csinálni. Sőt általában a nők jönnek a szex témával elő hamarabb. Vagy ez valami rejtett frusztráltság, meg utálás arra, hogy dugni szeretnének. Nem tudom, őszintén.
Be kell bizonyítanod, hogy nem csak szexet akarsz. Egyébként meg ez az egész szöveg röhejes. Ha tisztában van vele, mi a probléma? Eldöntheti, hogy ínyére van-e a dolog vagy sem, de nem kell az önsajnáltatás meg a dráma.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!